Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ittam előtte, akkor az ugye nem igazi megcsalás?
"#28 A Te érvelésedet is értem, bár nem tudom miért kell ilyen szélsőséges példával előrukkolnod, de mindegy. Én ezt inkább ahhoz hasonlítom, mint amikor részegen olyan dolgot mondasz, amit másnap megbànsz. Piàsan nyilván nem ülök volán mögé. Szóval szerintem ezért nem helyénvaló az első érvelés. A másodikban már több igazság van. Viszont aki részeg, annak romlik a koordinációs képessége, szóval elég könnyen elverhetik. Persze attól még bànthat másokat. Az én esetemnél pedig lehet, hogy nem áll fel neki az italtól, akkor meg pláne nem megcsalás."
Egyáltalán nem volt szélsőséges a példa. Ha piásan nem ülsz volán mögé, mert van annyi eszed, akkor annyi eszed is van még, hogy ne csald meg a párod. Itt pont az a lényeg, hogy a pia nem lehet kifogás semmire. Ha részeg vagy, akkor is te vagy, max előhozza belőled a rejtett énedet, de az akkor is te vagy, benned van, ergo nem lehet kifogás. Én részegen sem csaltam meg soha egyik barátnőmet sem, és nem azért, mert nem ittam annyit, hanem azért, mert egyszerűen nem vagyok olyan személyiség. A pia kifogásnak, önbecsapásnak jó, másnak nem. Vagy ha piásan csinálok bármit is, akkor az meg sem történt? Ez nem így működik.
Teljesen igaza van az előttem szólónak.
És nincs igazad kérdező, van aki piásan is volán mögé ül. De ha annyi esze van valakinek, hogy piásan ne üljön kocsiba, annyi esze is legyen, hogy ne agyaljon piásan más nőn.
És az is igaz, hogy a pia csak a rejtett személyiséget hozza ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!