Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ittam előtte, akkor az ugye nem igazi megcsalás?
# 12 Úgy látom senki sem állította a kérdezőnek, hogy ne csalja meg a párját, de minimum ismerje el, hogy megcsalta.
Ha valaki ilyet tesz, nem tudom visszatartani, viszont legalább ne álszenteskedjen.
Kérdező ez megcsalás.
Akár ittál, akár nem, akár férfi ösztönök, akár nem, megcsalás. És ha van benned gerinc (amit kétlek), akkor elmondod a barátnődnek.
Én a helyében úgy vágnálak ki mint macskát sz*rni se.
Gyűlölöm az olyan mocsok alakokat mint TE.
Tudod mit gondolok?
Maga az, hogy "tegyük fel", már elég lenne nálam, hogy elgondolkozzak. Mármint ha a párom azon agyalna, hogy vajon mit tehet meg egy buliban vagy bárhol ami (szerinte) még nem megcsalás, és ami miatt nem vonhatnám felelősségre. Mert ha már ilyeneken agyalna úgy, hogy elvileg szeret, az azt jelentené, hogy bár még nem csalt meg, de tervezi, hogy kiskapuval megteszi.
Ennyi a véleményem.
23-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!