Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha ittam előtte, akkor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ittam előtte, akkor az ugye nem igazi megcsalás?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen vagy a barátaiddal és fogy az alkohol elég szépen. Ekkor egy lány elkezd flörtölni veled, majd egy idő után beadod a derekad. Az alkohol és a férfi ösztönök hatására olyat teszel, amit tisztán nem tennél. Szerintetek akkor ez most megcsalás vagy nem?

2019. jan. 24. 13:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

# 12 Úgy látom senki sem állította a kérdezőnek, hogy ne csalja meg a párját, de minimum ismerje el, hogy megcsalta.

Ha valaki ilyet tesz, nem tudom visszatartani, viszont legalább ne álszenteskedjen.

2019. jan. 24. 16:03
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megcsalás, fölösleges az alkoholra fogni.
2019. jan. 24. 16:31
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez megcsalás.

Akár ittál, akár nem, akár férfi ösztönök, akár nem, megcsalás. És ha van benned gerinc (amit kétlek), akkor elmondod a barátnődnek.

Én a helyében úgy vágnálak ki mint macskát sz*rni se.

Gyűlölöm az olyan mocsok alakokat mint TE.

2019. jan. 24. 17:43
 24/34 A kérdező kommentje:
#23 Kérlek ne gyűlölj, ez csak egy kitaláció és csupán az emberek véleményére vagyok kíváncsi.
2019. jan. 24. 19:01
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit gondolok?

Maga az, hogy "tegyük fel", már elég lenne nálam, hogy elgondolkozzak. Mármint ha a párom azon agyalna, hogy vajon mit tehet meg egy buliban vagy bárhol ami (szerinte) még nem megcsalás, és ami miatt nem vonhatnám felelősségre. Mert ha már ilyeneken agyalna úgy, hogy elvileg szeret, az azt jelentené, hogy bár még nem csalt meg, de tervezi, hogy kiskapuval megteszi.

Ennyi a véleményem.

23-as voltam.

2019. jan. 24. 19:32
 26/34 A kérdező kommentje:
#23 Helyén való érvelés, de tényleg nem tervezem. Hűséges vagyok sok éve már.
2019. jan. 24. 19:53
 27/34 anonim ***** válasza:
18# a tudathasadásra gondolsz,a skizofréniában nincs másik én. Bocs,csak gondoltam szólok,ne vedd rossz néven.
2019. jan. 25. 00:52
 28/34 anonim ***** válasza:
Miért ne válaszolhatnánk kérdéssel a kérdésre? Ne haragudj, de ebben a kérdésben benne van a válasz is: Ha részegen megölök valakit, akkor nem csukhatnak le, hisz részeg voltam és nem is én tettem, hanem a pia? Erről ennyit.
2019. jan. 25. 07:44
 29/34 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy megcsalás, mintha nem ittál volna.
2019. jan. 25. 07:53
 30/34 anonim ***** válasza:
27#Tök igaz köszi!
2019. jan. 25. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!