Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A fèrjeddel maradnál ha 3 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fèrjeddel maradnál ha 3 éve megcsalt és most derült ki?

Figyelt kérdés
10 éve együtt vagytok van két gyerek. Nem szeretője volt, hanem egyszer lefeküdt valakivel. Nem Ő mondta el, hanem Te jöttél rá... Szereted ,Ő is Titeket (elmondása szerint), foglalkozik a gyerekekkel, segít itthon bármiben, törődik veled. Jó anyagi helyzet neki köszönhető. Vele maradnál? Volt valaki hasonló helyzetben, hogyan alakult a kapcsolatotok?
2019. jan. 23. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Lepontozást, azt kaptam, de választ szokás szerint nem. :) (6.)

Egyébként honnan tudni, hogy csak egyszer csalt meg? Ezt is el tudta titkolni 3 évig, ki tudja, hány nőbe mártogatta még? Csak lehet, hogy azok még nem derültek ki.

2019. jan. 23. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

ha megcsalt nem szeret.

minden ellenkező állítás kész öncsalás, hovatovább parasztvakítás.

úgy dobnám ki, mint macskát szokás!!!!!!!!!!!!!

2019. jan. 23. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:
37%
Igen.Félrekúrnék én is,hagy hozza csak a lóvét.Ki kell használni!
2019. jan. 23. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
Sose értettem,ezt a hazudozó kényszermonogám mintát.. Poligámok vagyunk. Nyitottban élünk 20 éve,nagyobb a bizalom, mivel tudjuk hol a másik és kivel, ismerjük egymás tartós párját,v párjait..
2019. jan. 23. 17:50
 15/20 anonim válasza:
64%

Igenis és nemis......Kifejtem kicsit. Bár nem voltam ilyen helyzetben, talán ezért is vagyok ennyire bizonytalan.

Miért bocsánatnék még..... Működik a kapcsolat és alapvetően én úgy gondolom, hogy addig amíg meglehet menteni addig azon dolgozzunk, hogy működjön, nem kell mindent azonnal feladni és eldobni.

Én azon is elgondolkodnék, hogy miért ment máshoz..... Hullámvölgy? Rossz periódus? Kíváncsiság? Nálunk nem is olyan rég volt olyan helyzet, hogy őszintén szólva csodálkozom, hogy nem ment máshoz, de....... Ez nem kell és nem is lehet indok. Ezzel nem felmentést kapna, csupán árnyalná a helyzetet.....

Miért nem..... Hazudott, vagyis nem, de igazat sem mondott..... És igen így a bizalom oda.

Összeségében, ha ÉN (az én érzéseimről írok, ezzel nem kell egyet érteni, de tiszteletben kell tartani. Mások vagyunk) lennék ebben a helyzetben, és ha megbocsátok, akkor egy nagyon rossz időszak vennék a kezdetét, ugyanis nem tudnék benne megbízni és lehet ezzel lenne vége a kapcsolatnak, vagy ha van olyan erős a kötelék, akkor előbb-utóbb túl tudnék rajta lépni.

Ha nem bocsátanék meg, akkor is (már csak a gyerek miatt is) megpróbálnék normális ember módjára elválni és élni tovább az életem.

Ez mindenképp a te döntésed, mi itt a fórumban max a saját gondolatainkkal tudunk segíteni.

Sok sikert, bárhogyan is döntesz.

2019. jan. 23. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:
31%
ggggeeeerrrrrinnnccccc.... kirúgni, beszántani:)
2019. jan. 23. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:
63%
Mindanán, hogy megbocsátanèk... De tudom, hogy nem tudnèk. Mert a megbocsátás azt jelenti, hogy miután természetesen át beszéltük, nem hánytorgatjuk fel állandóan.... Na nekem ez nem menne az tuti. Tuti minden alkalommal ha céges rendezvényre megy, vagy a haverokkal sörözni, vagy bárhová, tűlórázik esetleg..azon agyalnèk ,hogy igazat mondott e, kivel találkozik stb....Nem tudnèk így élni.
2019. jan. 23. 20:57
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer lefeküdt valakivel és még ki tudja hányszor másvalakivel. Ne legyünk már olyan vakok és naivak, mint az elmúlt három évben.
2019. jan. 23. 22:40
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Itt sincs jó vâlasz, visszaadtam én is a lepontit.
2019. jan. 23. 22:57
 20/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem maradnék. Ne felejtsd el, hogy nem ő mondta el. Tehát amellett hogy tiszteletlen, még sunyi is. Ő nem szeret, hiszen akkor nem d.gott volna félre. Ha 2 gyerek van, 3 éve valószínűleg mindkettő vagy az egyik még nagyon kicsi volt. Miféle féreg tesz ilyet a feleségével akivel kisgyereke(i) is van(nak).

Arról nem is beszélve, hogy jövőre meg kideríted hogy igazából 2 éve meg 1 éve is megcsalt...hiszen ezt se ő mondta el!

2019. jan. 29. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!