Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fèrjeddel maradnál ha 3 éve megcsalt és most derült ki?
Lepontozást, azt kaptam, de választ szokás szerint nem. :) (6.)
Egyébként honnan tudni, hogy csak egyszer csalt meg? Ezt is el tudta titkolni 3 évig, ki tudja, hány nőbe mártogatta még? Csak lehet, hogy azok még nem derültek ki.
ha megcsalt nem szeret.
minden ellenkező állítás kész öncsalás, hovatovább parasztvakítás.
úgy dobnám ki, mint macskát szokás!!!!!!!!!!!!!
Igenis és nemis......Kifejtem kicsit. Bár nem voltam ilyen helyzetben, talán ezért is vagyok ennyire bizonytalan.
Miért bocsánatnék még..... Működik a kapcsolat és alapvetően én úgy gondolom, hogy addig amíg meglehet menteni addig azon dolgozzunk, hogy működjön, nem kell mindent azonnal feladni és eldobni.
Én azon is elgondolkodnék, hogy miért ment máshoz..... Hullámvölgy? Rossz periódus? Kíváncsiság? Nálunk nem is olyan rég volt olyan helyzet, hogy őszintén szólva csodálkozom, hogy nem ment máshoz, de....... Ez nem kell és nem is lehet indok. Ezzel nem felmentést kapna, csupán árnyalná a helyzetet.....
Miért nem..... Hazudott, vagyis nem, de igazat sem mondott..... És igen így a bizalom oda.
Összeségében, ha ÉN (az én érzéseimről írok, ezzel nem kell egyet érteni, de tiszteletben kell tartani. Mások vagyunk) lennék ebben a helyzetben, és ha megbocsátok, akkor egy nagyon rossz időszak vennék a kezdetét, ugyanis nem tudnék benne megbízni és lehet ezzel lenne vége a kapcsolatnak, vagy ha van olyan erős a kötelék, akkor előbb-utóbb túl tudnék rajta lépni.
Ha nem bocsátanék meg, akkor is (már csak a gyerek miatt is) megpróbálnék normális ember módjára elválni és élni tovább az életem.
Ez mindenképp a te döntésed, mi itt a fórumban max a saját gondolatainkkal tudunk segíteni.
Sok sikert, bárhogyan is döntesz.
Nem maradnék. Ne felejtsd el, hogy nem ő mondta el. Tehát amellett hogy tiszteletlen, még sunyi is. Ő nem szeret, hiszen akkor nem d.gott volna félre. Ha 2 gyerek van, 3 éve valószínűleg mindkettő vagy az egyik még nagyon kicsi volt. Miféle féreg tesz ilyet a feleségével akivel kisgyereke(i) is van(nak).
Arról nem is beszélve, hogy jövőre meg kideríted hogy igazából 2 éve meg 1 éve is megcsalt...hiszen ezt se ő mondta el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!