Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen hosszú ideje fennálló viszonyban minek tartjátok (nevezitek) a nőt?
Szinte mindent elolvasok itt és a felnőtt párkapcsolatok rovatban. A többségnek igen erős véleménye van a szeretői kapcsolatban lévő nőkről. Idézem: ürítőt..tály, ingyenly.k, és még lehetne sorolni a jelzőket.
Nos, ha egy kapcsolat már 5-6 éve tart, heti 1 vagy 2 találka ahol akár 4 órát is eltöltenek a felek, sok beszélgetéssel. Rendszeres a kapcsolattartás, csak úgy is "összefutnak" az utcán, hogy lássák egymást. Akkor ez mi? Itt a nő minek számít? Mit mondanátok róla?
Ti annyira szánalmasan idióták vagytok, emberek. Ez már nem a középkor, a kapcsolatok nem felbonthatatlanok. Akkor meg mi a jó életért kell a másik háta mögött félredugni? Egyszerűen szakíts, ha mással akarsz lenni. Ha a másik van kapcsolatban, akkor meg ne dugj vele, amíg nem szakít/válik. Ha másért nem, gondolj arra a férfira/nőre, akinek a háta mögött megy ez az egész, és hogy ő te is lehetnél.
K**vára szánalmas, proli banda. Lehet lepontozni.
Károly herceggel dugsz?
Mesébe illő? Mert? Elváltak, mert a feleségnek tele lett a bocskora, Karcsi bácsi meg jobb híján maradt Kamillával, és vele se boldog. De egy válás is elég szégyen a köreikben, nem hogy kettő.
Ez nekem inkább rémmese, a fene se akar a helyükben lenni.
De ha a felesége is csalja a szeretőd, akkor reménykedhetsz, hogy legalább ő beadja a válást, és akkor te leszel az a szerencsés, aki otthon várja a hites urát, amíg mással dug, és téged ócsárol.
Drukkolok nektek, hogy összejöjjön, nagyon megérdemled.
Szeretőnek nevezném,párnak semmiképp.A te megnevezésed annyira nem bonyolult.
Nekem volt pár éve egy szetetőm,nincs köztünk semmi már.A szeretet megmaradt,és azóta is napi szinten keres és érdeklődik.Félévente látom kb,találkozgatni nem szoktunk,max évente beülünk egy kvra.Na én bajban vagyok, hogy minek nevezzem őt,vagy ezt a dolgot köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!