Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nyomulós munkatárs ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomulós munkatárs ellen lehet kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
Pizzérián vagyok hátul, mindig kell csinálni kb valamit mikor forgalmas nap van, de ott összevagyunk zárva és egy lány nagyon nyomul rám, úgy hogy van barátnőm. És rendesen úgy nyomul rám hogy kb jelzi, hogy bármikor megdughatom ha akarom, ilyen munkatárssal lehet kezdeni valamit? Én is nehezen bírok.19f
2019. jan. 19. 22:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
9%

Fiatal vagy még, bánni fogod. Nem a mostani barátnőd lesz a feleséget, most kell kiélni magad, minél több tapasztalatot szerezni. Meg kellett volna dugni, felrakni az asztalra a konyhában, aztán hadd menjen.

Sajnálni fogod még.

2019. jan. 22. 10:10
 22/27 anonim ***** válasza:
68%

De bakker ha valaki ennyire nyomul lehet azért bàntad volna ha megd.god.

Lehet vmi pszihopata csaj...

Egyszer engedsz neki aztan koslat utanad

Tudok ilyen esetröl is,rendörsegi ügy lett a vège

Sose lehet tudni van egy két hibbant liba

2019. jan. 22. 11:20
 23/27 A kérdező kommentje:
Csak 3 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, éltem én már eleget, pár dugásért nem dobtam volna el barátnőm mikor őt is bármikor megdughatom a konyhaasztalon
2019. jan. 22. 12:56
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyes kérdezö👍
2019. jan. 22. 13:07
 25/27 anonim ***** válasza:
igaza van!
2019. jan. 22. 13:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze koptasd le ennyi. Ne azt nézd hogy bejön meg az estéd meg jó csak hanem hogy van egy bnőd akit szeretsz és hozzá akarsz hüséges maradni. Am a hüség döntés kérdése. Légy erős ne engedd hogy büvkörébe csaljon. Lehet nem is vesz komolyan csak megakarja magát dugatni ezért még kár egy kapcsolatot felrugni.
2019. jan. 27. 02:15
 27/27 anonim ***** válasza:
De akkor se kellett volna kirugatni max áthelyezni
2019. jan. 27. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!