Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nyomulós munkatárs ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomulós munkatárs ellen lehet kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
Pizzérián vagyok hátul, mindig kell csinálni kb valamit mikor forgalmas nap van, de ott összevagyunk zárva és egy lány nagyon nyomul rám, úgy hogy van barátnőm. És rendesen úgy nyomul rám hogy kb jelzi, hogy bármikor megdughatom ha akarom, ilyen munkatárssal lehet kezdeni valamit? Én is nehezen bírok.19f
2019. jan. 19. 22:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Hello, gyors leszek.

Milyen kapcsolatot szeretnél? Olyat, mint ami most van neked, vagy ez a kígyós, párkapcsolatokat tönkretenni akaró rib. (máshogy ezt nem lehet mondani, tök mindegy mennyire néz ki jól az említett kollegina)?

2019. jan. 20. 14:13
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
Ha meg ennyire nem értesz a lerázáshoz (én nem ismerlek, csak a kérdésedre válaszolok), akkor az is megoldás lehet, hogy mindent őszintén elmondasz a barátnődnek, majd egyszer bementek ketten együtt és hagyd hogy kioktassa azt a kígyót. 100% hogy abba fogja hagyni, ha a barátnőd kiosztja.
2019. jan. 20. 14:16
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Mindent teljesen komolyan írtam, nem bántásból vagy valami.
2019. jan. 20. 14:16
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

Nem jó irány ha valakit kígyózunk. A csaj látja hogy tetszik neki és ezért is vonzódik hogy tartja magát.

Lehet az a kapcsolat már amúgy is gyenge lábakon áll csak a kérdező ezt nem meri beismerni magának sem, tisztességes de közben hazudik magának és a barátnőjének is. Bármi lehet esetükben..

Mindig is falra mászta az ilyen kígyózós indulatoktól..

F30

2019. jan. 20. 14:32
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Valahogy kene ezzel kezdeni valamit mert ez így nem pálya öcsém

Van egy szerető csajod aki bízik benned

Mindent eldobnal egy ilyen kalandert?

Mondd el a baratnodnek h van egy ilyen kollégad

Vagy (amit én javaslok) küldd el mert ez így nem menő

Tisztázó h melyik kell mert egyszerre a 2 nem működik

2019. jan. 20. 17:53
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

Látszik, hogy fiú vagy.

Nekem például nem esne nehezemre ellenállni egy jó pasinak. Mert nem ösztönlény vagyok.

Szerintem az is baj, hogy 19 éves vagy még, nagyon fiatal és nem szereted igazán a barátnődet.

2019. jan. 21. 06:41
 17/27 A kérdező kommentje:
A főnökkel, aki felettünk van kirúgattam a lányt, és már hívtam mást helyette, szerencsére egy albérletbe lakok főnökömmel, beszéltem vele.
2019. jan. 21. 14:20
 18/27 anonim ***** válasza:
45%
Ez nagyon szemet húzás volt
2019. jan. 21. 16:19
 19/27 anonim ***** válasza:
56%

Miert szemét?

En lehet feljelentettem volna zaklatásért.

Legalabb megtanulja hogyan kell hamar lekopni valakiröl.

2019. jan. 21. 17:58
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Lehet h jól tetted.
2019. jan. 21. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!