Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulós munkatárs ellen lehet kezdeni valamit?
Hello, gyors leszek.
Milyen kapcsolatot szeretnél? Olyat, mint ami most van neked, vagy ez a kígyós, párkapcsolatokat tönkretenni akaró rib. (máshogy ezt nem lehet mondani, tök mindegy mennyire néz ki jól az említett kollegina)?
Nem jó irány ha valakit kígyózunk. A csaj látja hogy tetszik neki és ezért is vonzódik hogy tartja magát.
Lehet az a kapcsolat már amúgy is gyenge lábakon áll csak a kérdező ezt nem meri beismerni magának sem, tisztességes de közben hazudik magának és a barátnőjének is. Bármi lehet esetükben..
Mindig is falra mászta az ilyen kígyózós indulatoktól..
F30
Valahogy kene ezzel kezdeni valamit mert ez így nem pálya öcsém
Van egy szerető csajod aki bízik benned
Mindent eldobnal egy ilyen kalandert?
Mondd el a baratnodnek h van egy ilyen kollégad
Vagy (amit én javaslok) küldd el mert ez így nem menő
Tisztázó h melyik kell mert egyszerre a 2 nem működik
Látszik, hogy fiú vagy.
Nekem például nem esne nehezemre ellenállni egy jó pasinak. Mert nem ösztönlény vagyok.
Szerintem az is baj, hogy 19 éves vagy még, nagyon fiatal és nem szereted igazán a barátnődet.
Miert szemét?
En lehet feljelentettem volna zaklatásért.
Legalabb megtanulja hogyan kell hamar lekopni valakiröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!