Mit lehet tenni azok ellen, akik a munkahelyen szemétkednek a másikkal?
Beszólnak neki, sértegetik, fúrják, hazudoznak róla (a főnököknek is), sőt zaklatják, veréssel és mindenfélével fenyegetik. Ezek igencsak hízelegnek a főnököknek és hazudnak a többiekről, azok, noha ők a legrosszabb alkalmazottaik, őket tartják jó munkaerőnek.
És ez jellemző a munkahelyeken? Állítólag sok ilyen van.
Amikor velem ez történt (egy leszbi zaklatott), akkor felhívtam a szakszervezeti képviselőt és szóltam a főnökömnek is, és megmondtam mindkettőnek, hogy amennyiben nem sikerül leállítani a "nőt", akkor az etikai kódexre hivatkozva feljelentést fogok tenni és elküldöm a feletteseimnek a jegyzőkönyvet. Tehát hivatalos "balhét" fogok csinálni, nem tűrök csendben.
Persze egyből visszajutott az illető fülébe a dolog, és láss csodát nem volt több beszólás, nem volt több sms, nem volt több fenyegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!