Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, bevallotta. Azt mondja nem lesz folytatása, ilyen helyzetben hihetek neki?
Nagyon rég kerülgették egymást ezzel a nővel, sejtettem is.
Amikor elmentem a szüleimhez egy éjszakára (szülinapozás volt, amin a férjem nem akart részt venni), akkor találkozott ezzel a nővel és felmentek hozzá.
Az szomorít el a legjobban, hogy rengeteg üzenetet is váltottak, mint akik ismerkednek.
Valószínűleg ezt az egy alkalmat megbocsátanám nekem is voltak hibáim. De nem tudom, hogy elhihetem-e, hogy csak ennyi volt vagy lesz több alkalom, ha ezt is elnézem. :(
Szia kedves kérdező!
Tudod, sok férfi házasodik azért hogy legyen mellette valaki aki elvégzi a piszkos munkát, mosfőztakarít, stb, kell nekik egy család, kölykök, házikó, stb.
Sajnos manapság már semmi nem garancia, egy házassági fogadalom sem :(
(ismerősöm elvett egy csajt, aki mint kiderült csak a letelepedési miatt akart vele lenni).
Dobd ki
Ha egyszer elengeded akkor visszaél vele
Hidd el ez a lépés mindenkinek jobb lenne
minden házasságban biztosan nem.
minek általánosítasz?
nem minden pasi olyan gerinctelen, mint a férjed.
és nem minden nő olyan gyenge karakter, mint te, h. bennragadjon egy méltatlan kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!