Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, bevallotta. Azt mondja nem lesz folytatása, ilyen helyzetben hihetek neki?
Nagyon rég kerülgették egymást ezzel a nővel, sejtettem is.
Amikor elmentem a szüleimhez egy éjszakára (szülinapozás volt, amin a férjem nem akart részt venni), akkor találkozott ezzel a nővel és felmentek hozzá.
Az szomorít el a legjobban, hogy rengeteg üzenetet is váltottak, mint akik ismerkednek.
Valószínűleg ezt az egy alkalmat megbocsátanám nekem is voltak hibáim. De nem tudom, hogy elhihetem-e, hogy csak ennyi volt vagy lesz több alkalom, ha ezt is elnézem. :(
A hűség döntés kérdése mindig. A megcsalást ne hozzuk már összefüggésbe bármivel is. Mert nem egy fajsúlyúak.
És te milyen jogon támadsz és próbálsz lyukat találni az életemben? A kérdés nem rólam szól. Tudom, legjobb védekezés a támadás. Ezt a kicsinyes emberek szokták alkalmazni, amikor már nem tudnak érdemben hozzászólni a témához, ezért előveszik a másikat, és belekötnek.
A kérdező tanácstalan. De ha egyszer a bizalom elúszott, ott szinte lehetetlen lesz újra megbízni a másikban. Elég papucsnak és önbizalomhiányosnak kell ahhoz lenni, hogy valaki megbocsásson minden következmény nélkül egy megcsalást.
Az is kérdés,hogy szerinted szereti-e azt a nőt? A beszélgetésükből kiderült valami ilyesmi?
Ha szereti,akkor azt nem hiszem hogy abbahagyják csak úgy
Mások életében turkálni és megkérdőjelezni azt, hogy egy adott szituációban tényleg jól gondoltad-e azt, amit gondoltál, az két külön dolog.
Aki csal az azért teszi mert ő olyan fajta. Engedi a lelkiismerete. Későbbiekben is fogja engedni.
Te döntesz hogy kapcarongy leszel, akinek mindent be lehet adni, vagy élsz egy normális életet, normális emberrel.
A megcsalás nem hiba, az egy tudatos döntés. Hiba az, amikor több választás közül rosszul döntök.
Megcsalod vagy nem csalod. Itt ez rohadt egyszerű és egyértelmű.
irkáltak, tervezgették a légyottot és amint lehetett nyélbe is ütötték. Én nem tudnám megbocsátani.
Az is biztos, hogy meg fogja tenni újra, a leírásból úgy látszik, nem is bánja hogy megtörtént.
Bár te ismered, a te férjed, de én nem adnék újabb esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!