Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem, bevallotta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem, bevallotta. Azt mondja nem lesz folytatása, ilyen helyzetben hihetek neki?

Figyelt kérdés

Nagyon rég kerülgették egymást ezzel a nővel, sejtettem is.

Amikor elmentem a szüleimhez egy éjszakára (szülinapozás volt, amin a férjem nem akart részt venni), akkor találkozott ezzel a nővel és felmentek hozzá.

Az szomorít el a legjobban, hogy rengeteg üzenetet is váltottak, mint akik ismerkednek.

Valószínűleg ezt az egy alkalmat megbocsátanám nekem is voltak hibáim. De nem tudom, hogy elhihetem-e, hogy csak ennyi volt vagy lesz több alkalom, ha ezt is elnézem. :(

2019. jan. 7. 09:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak ez az egy alkalom volt (amit egyébként kétlek), akkor is oda a bizalom. Én ezek után bízni sem tudnék benne de nem is akarnék. Biztosan vége lenne köztünk. A megcsalás nálam zéró toleranciás bűn.
2019. jan. 7. 12:54
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért hinnél egy olyan embernek, akiről épp most bizonyosodott be, hogy hazug féreg? Ráadásul ha ezt elnézed, akkor meg is nyugodhat, hogy nincs mitől tartania, nincsenek következmények. Szóval nem is szeret, a lebukástól se kell annyira félnie.... biztos nem lesz folytatása... :DDDDDD
2019. jan. 7. 13:06
 23/37 A kérdező kommentje:

Minden választ külön köszönök, mindegyik fontos nekem.

A 12.es válaszoló jól leírta ami engem is kifejezetten bánt. Ez a tervezgetés, hogy sejtem régóta tervezgeti törte rajta a fejét, ez bánt legjobban. Hogy ismerheti már hónapok óta akkor azóta gondolkozott rajta és kivárta, hogy elmenjek itthonról.

Én úgy érzem megtudnék bocsájtani, ha ez az egy alkalom lenne csak, habár ezt ennyire konkrétan nem hoztam még a férjem tudtára..

Órák hosszát vele volt. Tudom, mert abban a pár órában egy üzenetet nem írt, hogy miújság és el is ismerte, hogy ezért.

Ha csak szex lett volna, miért beszélgettek órákon keresztül? Miért nem ment haza rögtön és szégyenében inkább haza hívott volna? :(

2019. jan. 7. 13:58
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss csak meg, de ne csodálkozz a következőn, mert lesz, arra mérget vehetsz. Ja és arra is, hogy egész hátralevő kapcsolatotok alatt ez fogja mardosni a lelkedet, nem fogsz bízni benne, ő meg nem fog tisztelni, mert úgyis megbocsájtasz. Ja, most sem tisztel és nem is szeret. Sok boldogságot!
2019. jan. 7. 14:53
 25/37 A kérdező kommentje:

De, ha tényleg nem szeret, nem számítok miért vett el :(

Nem keresi a nőt azóta. Többen mondjátok, hogy biztosan nem az utolsó volt. Nem fordult még olyan elő, hogy egy férfi ennyinél megálljon?

2019. jan. 7. 15:21
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, mert akkor még szeretett. Figyelj, ha már a más felé kacsintgat, akár egyszer is, akkor nem szeret. Nem így gondolod. De, biztos van olyan, hogy nem fordul többet elő, nem mondom, hogy nincs. De most képzeld már el, még tudnál benne bízni, hogy nem motoszkál ott a kisördög, hogy vajon most kivel van, ki írt neki, kire gondol...? Szerintem nem.
2019. jan. 7. 15:25
 27/37 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, hány éves kapcsolatról van szó, de eléggé szégyen, hogy itt tartasz, hogy görcsösen ragaszkodsz a sz..rhoz, egy rossz kapcsolathoz. Nincs benned semmi tartás és önbecsülés? Ennyire tiszteled és szereted magad, hogy hagyod, hogy következmények nélkül a sárba tiporjanak és megalázzanak téged?

Nem baj, csak azzal lehet ezt tenni, aki hagyja magát.

Ha továbbra is vele maradsz, remélem legalább nem szülsz neki gyereket. Mert ha a saját életedet elb..szod, az a te dolgod, de egy gyerekét? Na, az már vérlázító lenne!

Gondolom szüleid kapcsolata is hasonló volt, mint most a tiétek, hisz honnan máshonnan gondolnád, hogy egy megcsalás megbocsátható.

Gondolkozz már, könyörgöm!

2019. jan. 7. 15:34
 28/37 anonim ***** válasza:

Tehát hetekig-hónapokig kvázi ismerkedtek is, ment a flört meg az ingyom-bingyom, de még ezt is elhallgatta.

Ennyi irogatás, egymásra akaszkodás után kvázi ki lehet mondani, hogy többet érzett iránta. De még ekkor se ültetett le, hogy figyelj Drágám, kialakult ez a dolog, ne haragudj, beszéljük meg és oldjuk meg a helyzetet.

Inkább kiszemelt egy időpontot, átment hozzá és rommá k*rta. Lehet, hogy egyszer k*rta rommá (egyenlőre), de ez nem egy egyájszakás kaland volt, ne csinálj úgy mintha hullarészegen lesz*patott volna egy kiscsajt a diszkó mosdójában és sírva bevallotta volna hogy hát valami rémlik neki, mert ez nem erről szólt.

Érzelmileg és testileg is megcsalt, huzamosabb ideig baszta át a fejed, és te azon gondolkozol, hogy megbocsájtasz... Úristen.

2019. jan. 8. 16:50
 29/37 A kérdező kommentje:

Nem keresi, kerüli a nőt azóta, ha ez jelent valamit. :/

Igazad van utolsó, köszi a választ.

2019. jan. 8. 16:52
 30/37 anonim ***** válasza:

Gondolom annyi esze van, hogy most egy ideig lapítson, amíg úgy nem érzi, hogy megnyugodtál, és elült a vihar. Azután majd lehet újra másokat kúrogatnia.

Nagyon sajnálom. Senki nem érdemel ilyen féreg "társat" :(

2019. jan. 9. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!