Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonya van, mégis engem keres?
Fél évig voltunk kollégák, nagyon jól megértettük egymást. Ezidő alatt megkérte a barátnője kezét, aminek én őszintén örültem.
Jókat beszélgettünk, éreztem a szimpátiát, elkezdtunk privatban is beszélgetni, pimaszkodni, és kacérkodni egymással. Én időközben felmondtam. Közben viszont rávett, hogy menjek el a karácsonyi bulira, ahol némi italozgatás, táncolás, és egymásra hangolódás után az ágyban kötöttünk ki. Tudom szörnyű, és undorító mindkettőnk részéről, ezért az eset után találkoztunk, hogy felnőttek módjára megbeszéljük és lezárjuk a történteket. Ámde ez egyre több találkozót szült (kizárólag kávézás, és beszelgetes) ahol apró, belsos poénokat ábrázoló ajándékokat adtunk egymásnak pl. Karácsonyra.
Ma találkoztunk, odaadtam az o ajándékát, aztán elkísért egy darabig, és meg akart csókolni a nyílt utcán. Én természetesen nem engedtem, bár szörnyen nehéz volt ellenállni. Azt mondta tudja mi lenne a helyes, de nem tud engem elengedni. Hónapok óta megállás nélkül chatelunk, beszélgetünk.. Én is tudom mi lenne a helyes, de megkedveltem... 7,5 év van közöttünk, de működik a kémia, nagyon jókat társalgunk. Szörnyű buntudatom van ezért.
Hogyan kellene cselekednem? Nem tudjuk egymást elengedni, de szörnyű buntudatom van. :-(
Az eszedért nem lopnak el, ez nyilvánvaló. Ugyanannak a kommentelőnek válaszolgatsz először "jajjdenagyonvisszaszólok" hangnemben , majd megköszönöd az értelmes válaszát.
Te nem karakán vagy, hanem kevély. Ha karakán lennél, megmondanád neki, hogy addig nem állsz le vele, ameddig foglalt. Illetve bocs, megmondtad volna neki. Jah, hogy ehhez gerinc is kell.
Te is, mint a többi kismillió, azt hiszed, hogy nem tudjátok egymást elengedni és nem a macája vagy, hanem igenis szeret téged.
Te nem tudod elengedni, ő ezt nagyon jól tudja. Hidd el, ha azt mondanád neki, hogy addig nem lesz semmi, míg nem független, nem sokáig kapaszkodna utánad... Max néhány kört futna, mert a félrek..ás kellene neki, de ennyi.
Rettentő férfias, valóban. Menyasszonya van és mást dug. Ez számodra a férfi ?
Tévedsz, nagyon is a macája vagy, nem hagyott volna ott másért, ugyan, miért tenné ? Tudja már, hogy téged bármikor megdönt. Hülye lenne.
Lehet itt szájhősködni, meg " karakánkodni " , odamondósat játszani, de majd akkor, ha felvállal téged és feleségül kér...
Ha odaall a menyasszonya elé és megmondja neki, hogy : miután téged eljegyeztelek, megdugtam egy másik csajt , elhagylak miatta ,mert vele akarok lenni.
Max.ekkor játszd a majdénmegmondomot.
Nyilván én is hibás vagyok, hisz tudom, hogy megkérte a kezét, mégis “belementem a játékba.”
Őszintén szólva meg nem kerdeztem rá, mert egyre több dolgot mesél a kapcsolatról, és nem szeretném faggatni. Azt varom, hogy magától térjen ki erre.
Már mindenféle megoldás eszembe jutott, o nem tudja, hogy en mennyire ragaszkodom hozza, mert ő sokkal többet beszél erről, mint én... tartózkodom nagyon, és ez a legnehezebb.
Te tudod, te vagy az a süket, amelyik nem is akar hallani.
Próbáltam volna rájönni arra, hogy mi az a vonzalom, ami miatt képes vagy egy ilyen megcsalós történetben részt venni, mert onnantól kezdve lehetett volna arról beszélgetni, hogy mihez kezdjél, de idáig sem jutottunk el.
Amiket írtál, tucattulajdonságok, de mivel ezeket írtad le, úgy érzem ennyivel ki is merült, ha lenne más, fontosabb, azt írtad volna.
Te csak a személyesség csapdájában lézengsz, azt gondolod most, hogy nagyon egyedi az illető, pedig nem az és írod, hogy minden benne van, ami számodra egy férfit vonzóvá tesz.
Az neked vonzó, hogy valaki a nőjét csalja? Vagy másképpen kérdezem, ez számodra nem mutat olyan negatív tulajdonságot ami a fenti, nagyon is idealisztikus állításodat kicsit leveri?
Írsz ilyen baromságokat, hogy férfias meg értelmes, meg karakán, mintha ezek valami egzotikumok lennének, írnád, hogy heterokrómiás, na arra azt mondanám, hogy bazz, az tényleg ritka.
Vagy életed legjobb kefélése vele volt, vagy olyan átható a személyisége, az egész lénye, hogy beszippant.
Ezek sem rossz tulajdonságok, és van bennük valami szenvedély vagy az egzotikumra való mély vágyódás, de ilyen sz...rokkal jössz, hogy férfias meg humoros.
A Fábry is az, őt nem akarod lecumizni?
Mirét kell a kérdezőt leszólni???Szerintem találkozott egy férfi és egy nő,akik megszerették egymást szép lassan,nem szándékosan, csak így történt.
Bár a férfinak volt barátnője, de valószínű annyira nem szerette, ennek ellenére megkérte a kezét. Én úgy látom a kérdező és ez a férfi jól kijönnek egymással, vonzódnak egymáshoz, szexuálisan is, és beszélgetni is tudnak egymással.Történt ami történt köztük.Sok ilyen van sajnos vagy nem sajnos, mikor az egyik fél olyan embert választ,akit annyira nem szeret, de nem akar egyedük lenni, és egyéb indokok,mint a srác esetében. Viszont a kérdezővel lenne inkább. Nem helyes dolog, de ez van. Nem kell ítélkezni. MEgtörtént, van lelkiismeretfurdalásod is,oké. Szerintem, ha a srác hajlandó otthagyni a menyasszonyát, akkor engedd meg magadnak, hogy vele legyél, és tedd túl magad a bűntudaton. Ha viszont a menyasszonya mellett akar veled összejárogatni, akkor hagyd, mert magadnak okozol fájdalmat.
Azt hiszed, hogy te olyan kis különleges vagy, hogy a menyasszonya mellől is el tudod szedni. Ezt tálalod benne annyira vonzónak.
Amint rájössz, hogy te se vagy több, mint az aktuális hobbipunci a fix kapcsolata mellett, már nem is lesz olyan izgalmas.
Ez csak egy hűtlen típusú féreg, akinek mindig kell egy kis izgalom és újdonság, amit most tőled kap meg.
Egyre többet beszél a kapcsolatról? Bekaptad az ezeréves gumucumit, hogy brühühü, rossz a házasságom. Most még vőlegény, de nyugi, el is fogja venni, és a férje lesz.
hát én megértő vagyok, meg minden, de most elképzeltem, hogy megkérik a kezem, elkezdem szervezni az esküvőt,
aztán vagy kiderül, hogy megcsalnak, vagy szakítanak velem...hát összeszorult a gyomrom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!