Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelentkezik napi szinten, ha otthon várja a menyasszonya?
6 éve ismerjük egymást. Azóta tart ez a se veled, se nélküled féle kapcsolatunk. Voltunk barátok, barátok extrákkal, többé kevésbé kapcsolatban, utána elköltözött más országba, akkor is tartottuk a kapcsolatot. Nekem közben lett egy komolynak igérkező kapcsolatom, aminek már vége. Ő közben szintén talált valakit, és most valahogy a szeretője lettem.
2 éve van barátnője, megkérte a kezét, együtt élnek (a szembe lévő házban). Mégis napi szinten keresi az én társaságom. Facebookon mindig ír, mindennap. Nekem inkább úgy tűnik az ő kapcsolatuk, hogy bár nem szerelmes, inkább öregnek érzi magát (24 éves:D) és gondolja, hogy ha van egy lány, aki rendes, kedves és hajlandó hozzámenni, akkor itt az ideje a családnak, stb. Mégis mindennap ír nekem. Ha nem vagyok otthon, akkor is. Ha tudja, hogy most 1 hónapig nem is lát, akkor is. A barátnője elég gyakran nincs otthon, vagy a szüleinél alszik, vagy barátnőknél.
Minden alkalom után megbeszéljük, hogy ez volt az utolsó, már komolyan kell vennünk a dolgokat. Mégis, valahogy mindig nála kötök ki. Nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, de szexuálisan rettenetes vonzódás van közöttünk. Mind a két fél részéről. Ilyet még nem éreztem, meglátjuk egymást és onnantól nem tudunk parancsolni a vágynak.
Mit gondoltok? Ha csak szimplán szeretőnek akar, akkor miért beszélget velem folyton? Miért hív kávéra a városba, ahol megláthat bármikor bárki? Miért keresi a társaságom folyamatosan?
Ha viszont többet akar, akkor miért nem hagyja ott a barátnőjét?
24/L
Mert egy genyó. És te is az vagy mostmár.
Csak szegény menyasszonyt sajnálom, hogy ezt nem veszi észre.
Már mindenféle kontextusban megdugott (extra barátként, többé kevésbé kapcsolatban lévőként)...
Csak nem gondolod, hogy egy ilyen jó lehetőséget felad azét, mert most éppen úgy tűnik, hogy mindkettőtöknek van valakije. Majd lesz ez még így sem, akkor meg kéznél leszel.
Megpróbálom újra kifejezni magam. Nekem nincs senkim júliustól, azóta lett elég gyakori az ilyen találkozó.
De nem csak a sz*xről szól. Igen, vele vannak életem legjobb szexuális élményei, és biztos vagyok benne, hogy ez igaz az ő részéről is.
De ha csak szimplán egy r*b*nc lennék, akkor talán a szexnél be is fejeződne a dolog. És nem kérdezné meg mindennap, hogy hogy vagyok, mi újság velem, mi a helyzet munkában, suliban, mindenhol.
Barátok vagyunk, ha szükségem van rá, bármilyen téren, akkor máris ott terem, ha neki van szüksége rám, akkor én ott vagyok.
Benne vagy egy megalázó kapcsolatban, tartaléknak.
Nem méltó egy olyan viszony, ahol a partner nem felvállalható, és ez most te vagy.
"De ha csak szimplán egy r*b*nc lennék, akkor talán a szexnél be is fejeződne a dolog. És nem kérdezné meg mindennap, hogy hogy vagyok, mi újság velem, mi a helyzet munkában, suliban, mindenhol."
Tudod, a prostival nem kell beszélgetni, hogy megdugd. Cserébe olyan 10-15 ezerbe kerül vele fél óra...
Nem tudom, hogy a srác milyen órabérért dolgozik, de 2 óra beszélgetés egy kefélésért cserébe nem is olyan nagy ár, a prosti drágább lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!