Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelentkezik napi szinten, ha otthon várja a menyasszonya?
6 éve ismerjük egymást. Azóta tart ez a se veled, se nélküled féle kapcsolatunk. Voltunk barátok, barátok extrákkal, többé kevésbé kapcsolatban, utána elköltözött más országba, akkor is tartottuk a kapcsolatot. Nekem közben lett egy komolynak igérkező kapcsolatom, aminek már vége. Ő közben szintén talált valakit, és most valahogy a szeretője lettem.
2 éve van barátnője, megkérte a kezét, együtt élnek (a szembe lévő házban). Mégis napi szinten keresi az én társaságom. Facebookon mindig ír, mindennap. Nekem inkább úgy tűnik az ő kapcsolatuk, hogy bár nem szerelmes, inkább öregnek érzi magát (24 éves:D) és gondolja, hogy ha van egy lány, aki rendes, kedves és hajlandó hozzámenni, akkor itt az ideje a családnak, stb. Mégis mindennap ír nekem. Ha nem vagyok otthon, akkor is. Ha tudja, hogy most 1 hónapig nem is lát, akkor is. A barátnője elég gyakran nincs otthon, vagy a szüleinél alszik, vagy barátnőknél.
Minden alkalom után megbeszéljük, hogy ez volt az utolsó, már komolyan kell vennünk a dolgokat. Mégis, valahogy mindig nála kötök ki. Nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, de szexuálisan rettenetes vonzódás van közöttünk. Mind a két fél részéről. Ilyet még nem éreztem, meglátjuk egymást és onnantól nem tudunk parancsolni a vágynak.
Mit gondoltok? Ha csak szimplán szeretőnek akar, akkor miért beszélget velem folyton? Miért hív kávéra a városba, ahol megláthat bármikor bárki? Miért keresi a társaságom folyamatosan?
Ha viszont többet akar, akkor miért nem hagyja ott a barátnőjét?
24/L
Műveli a kertet a drága barátod (foglalkozik veled), aztán pedig learatja a babérokat. Hihetetlen, hogy ezt képes vagy bevenni.
Egyébként nem irigylem a következő párodat, lehetőleg ne mesélj majd neki életed legjobb szexuális élményeiről, mert rögtön elmegy a kedve az egésztől. Retteghetnek majd, hogy mikor mész vissza hozzá. Aztán majd amikor lejár a biológiai órád, akkor fogsz rájönni, hogy valóban megérte e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!