Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit mondjak a feleségének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a feleségének?

Figyelt kérdés
Nagyon akar beszélni velem,rohamok jönnek rá,néha akar,néha nem,de jobb lenne ezt tisztázni szerintem.Nos.A férje csak szexuálisan kellett,többre nem.Ő azt hiszi,hogy nekem kell ez a pasi úgy ahogy van,hát nem.Vannak gyerekek is.Most lehet közönséges leszek,de ez a pali nekem csak szexuális játékszer,nem több.A nő már belegondolt ebbe mindent,miszerint én el akartam választani,együtt akarok vele élni,gyereket akarok,hát nem.Téves.A pasi csak egy eszköz számomra,amivel túljutottam valamin amikor meg voltam zuhanva.Ezen infók híján kipenderítette a palit,mert meg van győződve arról amit gondol az úgy van,de azért szeretne velem beszélni.Mi a jobb ? Megmondjam neki ezt őszintén amit leírtam,vagy hazudjak,de nem gondolom hogy hazudnom kellene.
2018. dec. 29. 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne ilyen közönséges formában? Hát hogy máshogy tudná kifejezni magát a kérdező? Látszik az írásképéből és a szóhasználatából (pali például, ezt még értelmes nő szájából nem hallottam), hogy proli a drága.

Szóval, csak hajrá kérdező, ne fogd vissza magad. Gyakorolhatsz a következő ilyenedre, mert kétlem, hogy szingli, értelmes férfinak te kellenél.

2018. dec. 31. 10:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, addig-addig ismételgeted, hogy nem kell ez a pasi semmi másra, mint a szex, hogy lassan már kezd gyanús lenni, hogy mégis. ;)

Amúgy meg, hogy a kérdésre is válaszoljak, ne hazudj. Mégis miért hazudnál? Kinek lenne attól jobb? Egyáltalán miért merült fel benned, hogy hazudnál? Azért ez is egy érdekes dolog, hogy ezekszerint annyira hozzá vagy szokva, hogy nem mondasz az embereknek igazat, hogy már akkor is alapértelmezetten elkezdesz agyalni, hogy mit hazudj, ha okod sincs rá. Én ezen is elgondolkoznék. Már csak azért is, mert a leírt szitu alapján nem úgy tűnik, hogy az eddigi döntéseid boldog és kiegyensúlyozott élethez vezettek. Még az is kiderülhet, hogy ez a kavarós-hazudozós dolog nem optimális stratégia az életben.

2019. jan. 1. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!