Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a feleségének?
Figyelt kérdés
Nagyon akar beszélni velem,rohamok jönnek rá,néha akar,néha nem,de jobb lenne ezt tisztázni szerintem.Nos.A férje csak szexuálisan kellett,többre nem.Ő azt hiszi,hogy nekem kell ez a pasi úgy ahogy van,hát nem.Vannak gyerekek is.Most lehet közönséges leszek,de ez a pali nekem csak szexuális játékszer,nem több.A nő már belegondolt ebbe mindent,miszerint én el akartam választani,együtt akarok vele élni,gyereket akarok,hát nem.Téves.A pasi csak egy eszköz számomra,amivel túljutottam valamin amikor meg voltam zuhanva.Ezen infók híján kipenderítette a palit,mert meg van győződve arról amit gondol az úgy van,de azért szeretne velem beszélni.Mi a jobb ? Megmondjam neki ezt őszintén amit leírtam,vagy hazudjak,de nem gondolom hogy hazudnom kellene.
Gratulálok mindkettőtöknek (mármint neked és a férfinek is), esetleg mindhármótoknak, ha a nő meg az a tipikus frigid sárkány, aki csak akkor kapcsol mikor már baj van, de mivel ez nem bizonyított, ezért csak mindkettőtöknek.
Kérdésed jól igazolja amit régóta gondolok a világról és annak kiüresedett valójáról.
De legyél őszinte. De ne őrjöng, ha "leprostituáltaz" (vulgárisabb szóval). Én is ezt tenném.
2018. dec. 29. 15:09
2/12 anonim válasza:
De mi lenne a hazugság? Hogy szereted a férjét és vele akarsz élni? Minek? :D
Persze mondd meg neki, ha elhiszi ha nem. De hazudni baromira felesleges. Így is nyakatekert a story már önmagától.
2018. dec. 29. 15:21
3/12 anonim válasza:
Én az igazat mondanám. Az nem biztos, hogy azért penderítette ki a férjét, mert azt hitte, te akarod magadnak, ha én lennék a helyében, én a szerető szándékától teljesen függetlenül is elválnék, ha félrekúr. Aztán ha annyira kell neki a szerető, menjen hozzá, legfeljebb majd nálam fog puncsolni eredménytelenül a jómadár. De minek hazudnál erről? Mit érnél el vele? Felesleges ostobaság.
2018. dec. 29. 15:29
4/12 anonim válasza:
Annyi fsz van, neked mégis egy nős-gyerekes hapsi kellett az átlendüléshez. Tudod, melyik asszony hiszi el, hogy nem akarsz tőle semmit? :)
Szerintem azért nyilván mondd el, mi a helyzet. Talán megkönnyited a mandró helyzetét ami fos helyett legfeljebb szar lesz,de amit megfőztetek, azt most meg kell ennetek. A csávónak nem lesz annyira fincsi, de talán tanul belőle.
2018. dec. 29. 15:33
5/12 anonim válasza:
Azt, hogy kellemes ünnepeket. Amúgy megértelek,hogy megoldást kerestél a problémádra, csak sajnos így sikerült. Mondd el, amit ide kiírtál.
2018. dec. 29. 15:35
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem érzelmeim nincsenek a férfi iránt.Neki lettek,és volt olyan hülye,hogy ezt el kezdte taglalni otthon.Egyértelmű hogy a nő ezt nem fogadta jól.Jobb lett volna ha a pasi kussban marad,mivel a mi kapcsolatunk is a végét járta,hát nem,ő ezzel azt hitte megkönnyebbül.Szép és jó az őszinteség,de itt nem kellett volna.Sejtette vagy tudta is a férfi,hogy mi nem leszünk soha egy pár.Mindegy,megcsinálta,amúgy is egy önbizalomhiányos valaki,leesett most a földre.És most a feleség engem akar elővenni,amivel aztán nincs gondom,mert megmondom a véleményem,mivel én voltam a kapcsolatukban talán a 8. félrelépés,a nő mindent elnézett eddig,de semmi közöm ehhez.Nekem ez a pasi csakis szexuális célra kellett.
2018. dec. 29. 15:51
7/12 anonim válasza:
Inkább legyünk egymás szexuális játékszere. Nem foglak szeretni, nem akarok többet. Jó lesz, hidd el.Csupán szexuális étvágyunk csökkentésére használjuk egymást.
2018. dec. 29. 15:56
8/12 anonim válasza:
Gondolom, hogy jól meg akar tépni, eszébe sincs csevegni veled.
Ha 8 félrelépést elnézett, ezt is el fogja.
Megmondod, hogy érzelmeid nincsenek, csak viszketett, és szingli férfinak már nem kellesz csak szexre se, be kellett érned a máséval. És közben legyél magadra büszke.
2018. dec. 29. 17:46
9/12 anonim válasza:
Miféle gusztustalan csótány vagy te.....
2018. dec. 29. 20:18
10/12 anonim válasza:
Szerintem mondd el az igazat csak ne ilyen közönséges formában. Nyugtasd meg afelől, hogy neked nem kell a pasi, többet nem fogod keresni, nem szereted. A többit oldják meg együtt a férjével neked semmi közöd hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!