Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti tudtok még bízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti tudtok még bízni a nőkben?

Figyelt kérdés

Én egy 30 éves pasi vagyok, a baráti köröm nagy része hasonló korú, de társadalmilag eléggé vegyes összetételű. Azaz ismerek alvilági figurákat, szakmunkásokat, de értelmiségieket, akadémikusokat is. Ezen felül vagyok annyira nonkonformista, hogy bőven van tapasztalatom nálam jóval idősebb nőkkel is.

Ami viszont közös, hogy akármennyire is más úton indultunk el az életben, mindannyian ugyanarra jutottunk: a nőkben nem lehet megbízni. Család mindenkinek kéne, de egyöntetűen lehetetlen vállalkozásnak tartjuk.

2018. dec. 26. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
A nő ismerőseim 90%-a hajlamos meg feledkezni arról h pasija van ha meglát egy alfahím csábítót. Nem biztos h félre dugnak csak már megy a flörtölgetés a kacarászás meg utána társaságban (ha nincs ott a saját pasi) az "ah, de jól néz ki" nyálcsorgatás. Persze az alfahím is lesz..ja a saját barátnőjét aki otthon várja helyette gyűjti be a trófeákat. Hányinger az egész.
2018. dec. 26. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem bízom már a nőkben, de igazából azt is megértem, ha a nők sem a férfiakban.

Mindannyian durván ráálltunk arra, hogy folyamatosan dobjuk a picit jobbért a meglévőt.

Engem megcsaltak egy négy éves párkapcsolat után, néhány hónappal ezelőtt. Akkor megbocsájtottam, visszatért egy időre az ex, de minden férfias igyekezetem ellenére újra megcsalt. Az okokkal és a miértekkel tisztában voltam, gyorsan felálltam belőle.

Elkezdtem társkeresőzni (életemben nem csináltam addig), és szuper jókat beszélgettem ott lányokkal.

Volt kb. 20 randim az elmúlt pár hónapban, de még futó kapcsolat sem lett belőlük.

Természetesen a magasabb igényű lányoknál szóba sem jöhettem, de nekem is el kellett utasítanom pár embert. Megértettem az engem elutasítókat, hiszen én sem fogok olyasvalakivel ismerkedni, aki nem vonzó számomra.

Ami a legfurcsább volt mégis: Legalább 10 olyan eset volt, amikor rengeteget beszéltem olyan lányokkal, akikkel kép alapján, és netes csevegés alapján is kölcsönösen bejöttünk egymásnak.

Lebeszéltük a randit, ám a találkozó előtt egy-két nappal eltűntek.

Szinte mindegyikük visszatért pár nap, pár hét múlva, és folytatni akarta a beszélgetést. A korábbi eltűnés indoka általában a sok munka, a család, a kiskutyája anyámnkínja volt.

Világos volt, hogy ezek a lányok benne vannak egy rossz párkapcsolatban, vagy éppen több vasat tartanak a tűzben. Ha éppen az aktuális párkapcsolatuk a mélypontját éli, vagy a másik netes randi nem jött össze, akkor újra megkeresnek.

Máig nem értem, hogy egy gondolkodó, művelt embernek, aki családanya készül lenni, hogy van pofája ilyen hazugságokhoz.

Mind az exem, mind a netes eltűnők esetében felfoghatatlan számomra, hogy miért nem képes egy felnőtt nő eldönteni, hogy maradni akar, vagy menni.

Nekem az elutasítással nincs semmi bajom, viszont a párkapcsolatukból kikacsintgató nőkből, a neten eltűnő-felbukkan társkeresőkkel tele lett a hócipőm.

Elhatároztam, hogy a netes társkeresést feladom, személyes ismerkedésnél pedig jobban kinyitom a szemem.

Felnőtt férfiként semmi szükségem arra, hogy valaki folyton megpróbáltatások elé állítson, majd ha nem felelek meg, akkor vigye a fél házat a fejem felől. :)

Jól élek, mindenem megvan, az átlag többszörösét keresem, de inkább élvezem ezt egyedül, mint állandó veszélyben, vagy hazugságban.

2018. dec. 26. 18:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha ló legel a sírján.
2018. dec. 26. 19:54
 14/19 A kérdező kommentje:

12: Ez nagyon így van, én is tapasztaltam. A társkeresők tele vannak ilyen nőkkel, akik 5 perc "ismeretség" után küldik a meztelen képet, amikor meg rákérdezel, hogy mégis hogy van ez a férjével, akkor a legintimebb titkait is kibeszéli, és még neki áll feljebb, a mondandója alapján tulajdonképpen a férje kényszeríti ebbe a helyzetbe.

Abban viszont tévedsz, hogy ezek a nők nem döntöttek. Ők pont ezt akarják, legyen otthon a biztos megszokott, közben az izgalmakért meg feljárnak a társkeresőre...

2018. dec. 27. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ti tudtok még bízni a nőkben?"

Még? Soha nem tudtam bennük bizni, de miért is kellene megbizni bennük???

2018. dec. 27. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Pasiban is nagyon sok az eltuno. Hetekig beszélgettem valakivel, mindennap többször felhivott. Élete, hogy senki mással ne beszéljek mellette, leepitettem mindenkit. A találkozó előtti napon egész napos értekezleten volt, reggel írt, hogy nem fog tudni aznap hívni. Megertettem. A találkozó napján kb. délben írt, hogy elrontotta a gyomrát valamivel, és halasszuk el. Ennek 3 hete. Azóta semmi hír felőle. 43 éves volt, nem egy komolytalan fiúcska. Ezeket az embereket nem tudom megerteni.
2018. dec. 27. 13:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem élete, hanem elérte. Okos telefon 😜
2018. dec. 27. 13:02
 18/19 anonim ***** válasza:

A társkeresőzéshez annyit, hogy azért a leírásokból elég sok minden kiderül. Szerintem a 35+-os nőknél, akiknél nincs gyerek, biztosan van valami személyiség probléma. Ha az átlagnál szebb, annál inkább. Akkor már sokkal inkább 1-2 gyerekes, de elvált anyuka, mint ők, persze csak ha érzelmileg is lezárta a kapcsolatot apuval, és nem sóvárog utána, hovatovább összejár vele egy-egy kóbor dugásra.

Azt szokták mondani, hogy a nők érzelmi alapon csalnak, a férfiak pedig a kínálkozó alkalom alapján. Ahogy láttam eddig a környezetemben, a nők ilyen érzelmi megcsalás során mindig "liánoznak", azaz nem terítik ki a kártyát, amíg nem lesz fix az új kapcsolat. Viszont olyan is van, ami sajnos minden nőre nézve igaz: ha bejön a képbe a nagy Ő. Amikor egy nőben egyszerűen beindul a kémia, akkor kivetkőzik magából, és jöhet a mehet. Lehet a hűség mintaképe, szerető anya, akár még szerelmes is a párjába, akkor is szétdobja a lábát. Tehát van, hogy úgy reagálnak, mint a férfiak: nem érzelem alapján, hanem ösztön mentén lépnek félre. Ezek az afférok ki sem derülnek többnyire, a nők ügyesebben titkolják az ilyen jellegű dolgokat.

2018. dec. 29. 09:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, de csak abba az egybe. 😊
2018. dec. 30. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!