Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti tudtok még bízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti tudtok még bízni a nőkben?

Figyelt kérdés

Én egy 30 éves pasi vagyok, a baráti köröm nagy része hasonló korú, de társadalmilag eléggé vegyes összetételű. Azaz ismerek alvilági figurákat, szakmunkásokat, de értelmiségieket, akadémikusokat is. Ezen felül vagyok annyira nonkonformista, hogy bőven van tapasztalatom nálam jóval idősebb nőkkel is.

Ami viszont közös, hogy akármennyire is más úton indultunk el az életben, mindannyian ugyanarra jutottunk: a nőkben nem lehet megbízni. Család mindenkinek kéne, de egyöntetűen lehetetlen vállalkozásnak tartjuk.

2018. dec. 26. 12:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Szár csajoknál próbálkozol, az összes csajba akivel összejöttek meg tudtam bízni, és nem éltek ezzel vissza. A mostaniba is végtelenül megbízók, ő meg végtelenül szerelmes.
2018. dec. 26. 12:13
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Annyi bizalmat kell első körben adni, amiből meg tudjátok annyira ismerni egymást, hogy el tudjátok dönteni adott emberről aki érdekel, megbízható-e vagy sem.

32/f

2018. dec. 26. 12:14
 3/19 anonim ***** válasza:
38%

Bizalom nélkül nincs kapcsolat.

Azért, jobb ha nem gondolja végig az egészet az ember.

Sok az átvágás, kihasználás, megcsalás,hazugságok, stb.

Adódik a kérdés, az én párom, miért lenne teljesen más, mint az emberek nagy része??????? Mikor tudom olyanokról, akik mindent a párjukért, családjukért, de azért mellékesen csalnak is. Olyan ügyesen, a környezetük már-már szent embernek tartja.

2018. dec. 26. 12:25
 4/19 anonim ***** válasza:
19%

A nő (DE A FÉRFI IS!!!)párkapcsolatra olyan, és úgy kell hozzá állni, mint a kutyához.

- Bármikor elpusztulhat!

- Bármikor megszökhet!

- Bármikor ellophatják!

- Bármikor komoly anyagi kárt okozhat!

- Bármikor beléd marhat, akár halálosan is!

Én sosem akartam családot, soha! De akkor jöttem rá, hogy ez a döntésem végleges, mikor 19 évesen ott feküdtem az ágyban a férjes, 40-es, MILF barátnőmmel, és elkezdte pocskondiázni a férjét, hogy az mekkora barom.

2018. dec. 26. 12:28
 5/19 A kérdező kommentje:

Na, akkor a félreértések elkerülése végett. Alapból mindenki kapott bizalmat, csak aztán menetrendszerűen visszaélt vele. Nem csak nálam, másnál is. És nyilván a tapasztalatok gyűlésével erre egyre korábban fény derül. Mostanra meg tulajdonképpen úgy gondolom, nem éri meg az egész vergődés.

Jó duma ez a "rossz csajoknál próbálkozol", csak hát akkor kérdem én, hol vannak azok a nem rosszak? Mert mint látjátok, elég széles a spektrum, de kivétel még nem akadt. Fodrász, pultos, nyelvtanár, közgazdász: egyre megy.

2018. dec. 26. 12:38
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Pont ott vannak, ahol a megbízható férfiak.
2018. dec. 26. 12:42
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki megbízható, arról kb életed végén értesülsz. Aki nem az, arról lényegesen előbb. Anélkül nem tudod, hogy ha nem engedsz teret annak, hogy erről meggyőződj.

32/f

2018. dec. 26. 12:43
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Minden második kérdés arról szól,hogy fiatal pasi érett, férjes nővel (+ennek az ellenkező verziója is) áll szexkapcsolatban, nem is törekszik a tartós párkapcsolatra.

Akkor visszakérdezek: mi, nők, meg tudunk bízni még a pasikban?

Én azért nem vesztettem még el a hitemet,vannak rendes pasik, ahogy nők is. Nem igaz,hogy ez lehetetlen bármelyik oldalról.

2018. dec. 26. 12:58
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Én nő vagyok és én a férfiakkal vagyok így, mint te kérdező. A pasik, akikkel voltam mind hűtlen típusok voltak. Mással smároltak, flörtöltek, kavartak a hátam mögött. 3-an b@*ztak át, mint sz@rt a palánkon. Közben a környezetemben azt látom, hogy a férfiak lépnek le a szép családjuk mellől, mert éheznek a friss puncikra. Közben állandóan kattog az agyam, hogy ez minek köszönhető..
2018. dec. 26. 13:06
 10/19 Rockarc ***** válasza:
23%

Szerintem sokat elmond az adott illetorol, hogy hogyan lepett ki az elozo kapcsolatabol. Ha ertelmesen lezarta, akkor o egy olyan sema alapjan gondolkozik, hogy nem fog felre lepni, kisemmizni meg minden egyeb, amitol tartasz.

Ha valakivel ugy jossz ossze, hogy meg kapcsolatban van, egyutt el valakivel stb, akkor bezony ilyen tapasztalatokat fogsz gyujteni. En nem tudom komolyan venni azokat, akik nem egy fuggetlen elethelyzetbol keresik a parjukat.

Es rogton tegyuk hozza, hogy nem csak a nokre vonatkozik ez, bar ok a tarsadalmi egyenlotlensegek es elvarasok miatt eleve jelentos hatranybol indulnak. Epp ezert becsulom azokat, akik az atmeneti helyzetben a komfort helyett a normalitast valasztjak.

42F

2018. dec. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!