Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen a monogám férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a monogám férfiak és nők aránya?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire természetes a monogámia? Az itteni (névtelen) válaszolókat szeretném megkérni, hogy monogámnak tartja-e magát, nem és kor feltüntetésével.

Én például nem tudok monogám lenni, de ettől függetlenül eléggé szerelmes típus vagyok. Van olyan, hogy őrülten bele vagyok zúgva valakibe, de ugyanakkor mégis folyton a változatosságra vágyom. Nem tudom, hogy ez természetes, vagy pedig ez csak nálam amolyan rendellenesség :D

2018. dec. 7. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

A monogámia nem csak az, hogy egyszerre egy időben egy partnerünk van. Azok sem monogámok, akik pár-néhány évente (sőt még gyakrabban) cserélgetik folyamatosan a párkapcsolataikat, mert megunják a másikat, másba szeretnek bele (=másra kezd állni/nedvesedni), stb. Fú, de nagy monogámia ez!

Nagyszüleim házasok 62 éve. Most 85 és 80 évesek. Na ők monogámok.

2018. dec. 7. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Elso: Akkor szerinted az a monogam aki egesz eleteben egy emberrel van?

Akkor en minek szamitok ha eddig volt 2 db tobb eves kapcsolatom es jelenleg egy 3 eves kapcsolatban vagyok?!

Kerdezo: En monogamnak tartom magam, mivel nem vagyok egyszerre egyutt tobb ferfivel.

25/N

2018. dec. 7. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
15 éve vagyok együtt a párommal.Monogám vagyok, és hülye! 32/F
2018. dec. 7. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

9 éve vagyunk együtt,es sose csaltam meg a párom.Én monogam vagyok.

27N

2018. dec. 7. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:

Abszolút monogám természet vagyok. 12 év a volt férjemmel, utána egy másfél éves kapcsolat és egy suta próbálkozás és ennyi. Most egyedül vagyok és nem csapongok semerre, várom azt, akivel érdemes kapcsolatban lenni.

N 41

2018. dec. 7. 16:25
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
A monogámia az az, hogy egész életedben egy emberrel vagy. Amiről ti beszéltek, azt úgy nevezte el puzsér, hogy sorozatmonogámia :D
2018. dec. 7. 16:32
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen, az a valódi monogámia, ha egyvalakivel éled le az életed, ezt bizonyos állatfajoknál meg lehet figyelni, de az ember nem tartozik közéjük. Ebben nincs semmi bírálat vagy degradálási szándék, egyszerű biológia. Persze vannak olyanok, akiknek sikerül, csak viszonylag kevesen.
2018. dec. 7. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

2.

Attól függ te szakítottál-e velük, vagy ők veled. Ha ők szakítottak veled, akkor esetleg mondhatni, hogy monogám vagy, csak a dolgok (a másik fél) ellened játszottak.

2018. dec. 7. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem, emberi értelemben nem így használjuk a monogámiát. Ugyanis ha együtt maradsz azzal aki alkesz lesz vagy üt ver vagy megcsal az nem monogámia, hanem hülyeség. A monogámia emberi értelemben az, hogy hűséges vagy és kitartasz a partnered mellett, ésszerű keretek között.
2018. dec. 7. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

9

A legtöbb magát monogám embernek tartó pár kapcsolata nem ezekért megy szét, amiket írsz, hanem mert elmúlik a szexuális vágy/szerelem és jön egy új, jobbnak tűnő jelölt. "Megunja" az egyik fél a kapcsolatot.

2018. dec. 8. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!