Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a monogám férfiak és nők aránya?
Szerintetek mennyire természetes a monogámia? Az itteni (névtelen) válaszolókat szeretném megkérni, hogy monogámnak tartja-e magát, nem és kor feltüntetésével.
Én például nem tudok monogám lenni, de ettől függetlenül eléggé szerelmes típus vagyok. Van olyan, hogy őrülten bele vagyok zúgva valakibe, de ugyanakkor mégis folyton a változatosságra vágyom. Nem tudom, hogy ez természetes, vagy pedig ez csak nálam amolyan rendellenesség :D
A monogámia nem csak az, hogy egyszerre egy időben egy partnerünk van. Azok sem monogámok, akik pár-néhány évente (sőt még gyakrabban) cserélgetik folyamatosan a párkapcsolataikat, mert megunják a másikat, másba szeretnek bele (=másra kezd állni/nedvesedni), stb. Fú, de nagy monogámia ez!
Nagyszüleim házasok 62 éve. Most 85 és 80 évesek. Na ők monogámok.
Elso: Akkor szerinted az a monogam aki egesz eleteben egy emberrel van?
Akkor en minek szamitok ha eddig volt 2 db tobb eves kapcsolatom es jelenleg egy 3 eves kapcsolatban vagyok?!
Kerdezo: En monogamnak tartom magam, mivel nem vagyok egyszerre egyutt tobb ferfivel.
25/N
9 éve vagyunk együtt,es sose csaltam meg a párom.Én monogam vagyok.
27N
Abszolút monogám természet vagyok. 12 év a volt férjemmel, utána egy másfél éves kapcsolat és egy suta próbálkozás és ennyi. Most egyedül vagyok és nem csapongok semerre, várom azt, akivel érdemes kapcsolatban lenni.
N 41
2.
Attól függ te szakítottál-e velük, vagy ők veled. Ha ők szakítottak veled, akkor esetleg mondhatni, hogy monogám vagy, csak a dolgok (a másik fél) ellened játszottak.
9
A legtöbb magát monogám embernek tartó pár kapcsolata nem ezekért megy szét, amiket írsz, hanem mert elmúlik a szexuális vágy/szerelem és jön egy új, jobbnak tűnő jelölt. "Megunja" az egyik fél a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!