Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megvan a férjem szeretőjéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megvan a férjem szeretőjének a telefonszáma, ti milyen indokkal hivnátok fel, deritenétek ki, hogy ki ő?

Figyelt kérdés

Légyszives zárjuk ki azt,hogy nem érdekel, kidobnám stb..

Arra szeretnék választ kapni, hogy deritenétek ki, hogy mi a neve.

Tudakozóban titkositva.

2018. dec. 13. 07:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%

Mondd, hogy az OTP bank adatbázisában találtál rá a telefonszámára, és rövid adategyeztetést követően (pl név, születési év, anyja neve- csak hogy hiteles legyen :D ), szeretnél egy gyors elégedettségi kérdőívet felvenni vele.

Ez jutott eszembe azon túl, hogy én biztos nem hívnám fel, mit érdekel engem a szerető neve vagy kiléte, számomra untig elég infó lenne az, hogy egyáltalán létezik, repülne a férjem, hogy lába sem érné a földet (még 7 év hitel van a házunkon és mindkét gyerek nagyon pici, szóval így mondom ezt, mielőtt még jönnél azzal, hogy ez nem ilyen egyszerű. De. Az. Az önbecsülés mindig egyszerű, ha már van.)

2018. dec. 13. 07:45
 2/26 anonim ***** válasza:
40%

Felhívod, hogy DLL futárszolgálat vagy és xy-t keresed. Ja, hogy téves szám? Kivel beszéle?

És már meg is van a neve.

2018. dec. 13. 07:45
 3/26 anonim ***** válasza:
21%
Vagy egyszerűen megmondod ki vagy és hogy szeretnél beszélni vele.
2018. dec. 13. 07:55
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon jók az ötletek !
2018. dec. 13. 07:55
 5/26 A kérdező kommentje:

Úgyis letagadja, h@lye lenne elmondani !

Valószínű ő is családos nő !

De ez nem érdekel , csak hogy ki ő !

2018. dec. 13. 07:57
 6/26 anonim ***** válasza:
12%
De miért érdekel ez téged? Fel nem hívnám az biztos. De ha porig akarod alázni magad akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit.
2018. dec. 13. 08:44
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem mondanék neki semmit, csak az érdekel ki ő
2018. dec. 13. 08:49
 8/26 anonim ***** válasza:
48%

Lehet Varga Jolán,vagy Nagy Emma a neve de ez változtat valamin,hogy ki ő? Vagy ismerősre gyanakszol?

Én azt tenném,hogy egy férfi ismerősemmel felhivatnám a számot,és rákérdezne hogy kivel beszél,merthogy xy-t ( kitalált név) keresi,de nem biztos hogy jó tel.számot ütött be.És akkor valszeg a nő megmondja a nevét.De ehhez kellene egy férfi,aki felhívja,mert nőnek nem bizti,hogy elárulná a nevét,sejtené hogy mi a szitu.

Bankos adategyeztetés szerintem nem lenne oké,ahhoz tudnod kellene melyik banknál van.Nem hívhatod fel azzal,hogy az OTP munkatársa vagy és bla bla,ő meg közli,hogy K$H-s,rögtön rádrakja a telót és le is fog esni neki,hogy ki kereshette.

2018. dec. 13. 09:11
 9/26 anonim ***** válasza:
54%

Miért lényeges,hogy kicsoda? Kapard össze az önbecsülésed és add rá a kabátot a férjedre, menjen.

Ne agyalj ezen,hogy ki lehet a nő.

Engem is csaltak meg, nagyon rá voltam pörögve a nőre . De nem ő az, akire haragudni kéne. Nem ismered, nem tartozik neked elszámolással. A párod igen, ő vele foglalkozz. Dobd ki és éld az életed, ne mérgezze meg a lelked a gonoszság.

2018. dec. 13. 09:15
 10/26 anonim ***** válasza:
48%

Amikor ilyen kérdéseket olvasok, felmerül bennem a kérdés, hogy hol a kérdező tartása?!

Az egész nem ér annyit, hogy megemeld a telefont!

Rúgd ki a fenébe, és keress olyan pasit aki a tenyerén hordoz, szeret és tisztel!

A mellébeszélést meg hagyjuk, mint az anyagi biztonság, háttér, majd, lehet, egyszer...

Ez borzalmas...

2018. dec. 13. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!