Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert volt ujra elmentve a csaj telefonszama?
Fel eve vagyok egyutt a parommal, januar kornyeken irogatott neki egy lany akivel 3 eve kb kavartak, szexeltek de akkor volt baratja csak epp osszevesztek ezert mashol kereste a vigaszt, mikor kibekultek irt a baratomnak hogy 'nem beszelgethetnek tobbe' stb.
A parom nem reagalt ra, napi 6-7x hivta a csajszi es hirtelen felindulasbol tiltottam a telefonszamot hogy se hivni se irni ne tudjon, aztan automatikusan kitoroltem. Latta a parom, csak vigyorgott hogy milyen 'cuki' vagyok mergesen.
Szemely szerint nekem nincs telefonom, ugy erzem nincs ra szuksegem de neha telefonalok a parom mobiljaval, ekkor lattam hogy a lany szama elvan mentve..Rakerdeztem, azt mondta csak 'szinkronizalta' a kontaktlistat de anno nagy kezdobetuvel volt elmentve a szam, most kicsivel.
Paranoias vagyok? Van okom aggodni? Ma este pokerezni megy de mar agyalok, hogy mivan ha...
Gondolom ha a párod kidobná az összes (mittudomén) körömlakkodat, akkor az is rendben lenne.
A francért gondoltad úgy, hogy a másik tulajdonát babrálod? Beszarás, hogy milyen kislányok léteznek a földön...
Nem cuki vagy mérgesen, hanem pszichopata.
Pókerezni... persze.
Á, amúgy biztos csak azért mentette el megint a számát, hogy legközelebb is tudja, ha ő hívja, hogy jól ki tudja nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!