Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félek hogy megcsakt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy megcsakt a párom?

Figyelt kérdés
Sziasztos segítséget szeretnék kérni Együtt vagyunk a barátomal lassa 2éve nem történt még hűtlenség. Kb 4 honapja nem a legjobb a kacsolatunk. Egy ideje nálunk lakik a hugom és a 1 éves kisfia és féltékeny lettem mert jobban el van vele mit velem és lezdet kombinálni az agyam. A barátja is oda költözöt csak most hétvégn nem volt othon és tegnap este vagyis ma hajnalba felébretem és nem volt melletem a barátom és kimentem megnézni és azt láttam hogy mászik ki a hugom ágyábol.hugom meg aludt vagy csak tetete. Megkérdeztem hogy mi volt ez nagyon ideges lettem mert egyböl roszra gondoltam és csak azt válaszolta hogy fel akarta kelteni a hugom mert nagyon sirt a kisfia Tanácstalan vagyok bem tudom hogy higyek e neki ez jár egész nap a fejembe.
2018. dec. 9. 16:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mert privádba irtam.... nem is dzsenifer a nevem egyébként ha nem tudsz normálisan válaszolni csak kritizálni köszi nem kérek belőle nem tudom te ilyen ideg állabotban hogy viselkednél.....
2018. dec. 9. 18:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem a helyes íráson kéne kiakadni... csak segítséget szeretem volna kérni
2018. dec. 9. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
De, ki kell és ki lehet akadni a helyesíráson. Rengeteget elárul az emberről.
2018. dec. 9. 18:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Elég gázz ha így itélsz meg egy embert....
2018. dec. 9. 18:29
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Te halmozottan idióta vagy. A tesód ágyából mászik ki, te pedig bizonytalan vagy? Vedd már észre, hogy töcsköli a tesódat!

Amúgy egy egytől tizes skálán mennyire vagytok cigányok?

2018. dec. 9. 22:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Ugyan mié lennénk mi cigányok???
2018. dec. 10. 07:25
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
No meee mééne lennétek azok?
2018. dec. 10. 08:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Na ird le akkor mié??? Találgatni azt nagyon tudsz
2018. dec. 10. 09:23
 19/22 anonim ***** válasza:
😂 köszi feldobtad a napom
2018. dec. 10. 09:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Nincs mit
2018. dec. 10. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!