Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félek hogy megcsakt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy megcsakt a párom?

Figyelt kérdés
Sziasztos segítséget szeretnék kérni Együtt vagyunk a barátomal lassa 2éve nem történt még hűtlenség. Kb 4 honapja nem a legjobb a kacsolatunk. Egy ideje nálunk lakik a hugom és a 1 éves kisfia és féltékeny lettem mert jobban el van vele mit velem és lezdet kombinálni az agyam. A barátja is oda költözöt csak most hétvégn nem volt othon és tegnap este vagyis ma hajnalba felébretem és nem volt melletem a barátom és kimentem megnézni és azt láttam hogy mászik ki a hugom ágyábol.hugom meg aludt vagy csak tetete. Megkérdeztem hogy mi volt ez nagyon ideges lettem mert egyböl roszra gondoltam és csak azt válaszolta hogy fel akarta kelteni a hugom mert nagyon sirt a kisfia Tanácstalan vagyok bem tudom hogy higyek e neki ez jár egész nap a fejembe.
2018. dec. 9. 16:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kolompar Dzsenifer! Dehogy csalt meg! Hisz csak egy csaladtaggal bulyt agyba. Es csak eggyuterzesbol scinalt kizstesvert a siros kisbabanak, hogy ne legyen ojjan szomoru!

Ne agggoggya, nincs millyer!

2018. dec. 9. 16:23
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
Jesszus mária,micsoda helyesírás.Szerintem kapcsolat helyett tanulgass még.De most persze jön a válasz,hogy sietve írtál telóról.Tiszta szégyen!
2018. dec. 9. 16:25
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Megdugta a hugodat.
2018. dec. 9. 16:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te nem keltél fel a nagyon síró kisfiára, csak a párod, aki lelkiismeretesen bemászott a húgod ágyába, hogy őt is megvigasztalja, mert sír a fia?

Minden féltékeny hiszti nélkül is, azért kérdőre vonnám a párodat. Nem érdemes elkerülni a konfliktust.

2018. dec. 9. 16:30
 5/22 A kérdező kommentje:

Bocsi a helyes írásé igen siettem

Most nem tudom mit csináljak hogy higgyek neki vagy tényleg volt valami...

2018. dec. 9. 16:54
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
:DD Zseniális! :DD Te tényleg ennyire idióta vagy, vagy csak eljátszod?
2018. dec. 9. 17:03
 7/22 A kérdező kommentje:
Most miért is lennék idióta?????
2018. dec. 9. 17:09
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Miért?

1. Nem tudsz írni.

2. Komolyan felmerült benned, hogy a párod pusztán "ébreszteni" mászott egy nő ágyába éjjel, titokban.

3. És neked még az sem nyitja fel a szemed, hogy az állítólagos ébresztés még mászással sem sikerült, mert ugye amikor kimászott, a nő még "aludt"... Logikus.

2018. dec. 9. 17:24
 9/22 A kérdező kommentje:
Akkor tuti hogy megcsalt???
2018. dec. 9. 17:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze Dzsennifer, siettél azért ilyen írástudatlan az írásod. Dugni össze-vissza bezzeg tudtok. Egyébként csatlakozom az első két válaszolóhoz, több szót nem is érdemelsz.
2018. dec. 9. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!