Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti meddig bírtátok szexmentes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig bírtátok szexmentes házasságban, és mi lett végül?

Figyelt kérdés
Ti meddig bírtátok szexmentes házasságban, és mi lett végül? Kérlek írjátok ki, hogy nő vagy férfi a válaszoló (én férfi vagyok). Nem mindegy...

2018. dec. 1. 11:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es válaszolónak: Akkor te a nő vagy a kapcsolatban, jól értelmezem. Tudod, én is így kezdtem az elégedetlenséget, hogy havi 1-2-3 alkalom, aztán most már egy sincs. :( Annyi ilyet látok itt, hogy a kisgyerekes anyukák is igenis kívánják a szexet, de az uruk nem akarja. Furcsa olvasni, elhinni. Egy pasi szinte sosem mond nemet a szexre. Kivéve, ha beteg, mást szeret, vagy asszonyka eléggé meghízott a terhesség alatt.
2018. dec. 7. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Ő egész egyszerűen csak lusta szerintem.

Szeretőről nem tudok, 55 kiló vagyok,és betegnek sem beteg. Könnyebb kiverni,meg azt mondja ő öreg a mindennapos szexhez(még nincs 40) Én elhiszem,meg higgyétek el férfiak is,egy nő sem kíván úgy egy férfit 10 év után mint az elején.Csak kérdés,ki mennyire tesz érte,hogy ébren tartsa a tüzet,egy szexi fehérneművel, egy szokatlan helyzetben vagy helyen letámadás stb stb... én tisztelet a kivételnek azt látom,hogy a nők inkább hajlanak ezeknek a praktikáknak a bevetésére. Aztán tudod az ember megunja.Az én férjem se mond soha nemet,soha nem utasít el.Csak unom!

2018. dec. 7. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Pm-ben kérdezte valaki:

"Idősebb kor, betegség, stb. játszik-e?" a szexmentességben.

Nálunk nem, nem tudm az okát.

2018. dec. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!