Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év szexmentes házasságban....

6 év szexmentes házasságban. Nem kellek az asszonynak. Te elválnál? Van egy 5 éves gyermek is, aki nagyon apás.

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 00:28
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Már megjártunk számtalan párterapeutát, pszichológust, mindent.
2013. nov. 23. 00:29
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Bocs, de akkor honnan a gyerek??
2013. nov. 23. 00:31
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Azzal kezdeném a válaszom, hogy nő vagyok... Nos, akármilyen apás is a gyermek, a házasságod nem a gyereknevelésről szól...a gyermeknek ugyanúgy az édesapja maradhatsz, ha az akarsz maradni. Külön kell választani a saját boldogságodat a gyerekétől. Én biztosan elválnék, sőt! Ennyit sem vártam volna, ha semmi sem segített. A gyerek pedig, ha odafigyelsz, gondoskodsz róla, ugyanúgy szeretni fog, de felesleges szerintem olyan nővel élned, aki nem adja meg, amire vágysz. Én lépnék...
2013. nov. 23. 00:33
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

2: most ne 3 hónapon lovagolj. Nyilván úgy értetted, hogy a terhesség után nem volt szex.

Vagy elválsz vagy nyitott kapcsolat.

2013. nov. 23. 00:35
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
Arra van értelmes válasza, miért nem kellesz neki? 6 éve full semmi? Arra nem gondoltál, hogy van aki kielégítse? Gyerek miatt nem kell együtt maradni, mert egy szülővel sokkal egészségesebb felnőni, mint egy "álbologságban" Lécelj és keress valakit, aki azt adja neked, amit te szeretnél. Ugyan a szex nem minden, azonban egészséges hozzávalója a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatnak. Teljesen valószínű, hogy a feleséged nem szeret már. De ha véletlen szed vmi gyógyszert (fogamzásgátlót ezek szerint nem)lehet megváltoztatta a hormonjait, ami miatt nem hogy téged nem kíván, hanem alapjában a szexet. Láttam már ilyet és az illetőnek is későn kattant, hogy hormonprobléma és nem "kiszeretés" történt a másik félből.
2013. nov. 23. 00:40
 6/23 anonim ***** válasza:
62%
És mi jött ki a terápiákon? Miért nem akarja a szexet?
2013. nov. 23. 00:46
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
5: "teljesen valószínű" :)) Aranyos.:)
2013. nov. 23. 00:47
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megjártatok, de senki se mondott semmit? Hormonprobléma, depresszió, anyám kínja... Valami oka csak van, ha előtte szép volt, jó volt...
2013. nov. 23. 00:58
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha már 5 éves a gyerek, akkor van 50% esélyed, hogy megkapd, főleg ha pszichológus is bizonyítja, hogy apás. Az, hogy automatikusan az anya kapja, csak a 3 év alattiakra igaz, csak sajnos annyira elterjedt a köztudatban, hogy sok apa meg sem próbálja.
2013. nov. 23. 01:05
 10/23 anonim ***** válasza:
14%

9-es a bíróságot baromira nem érdekli, hogy a gyerek mit akar vagy nem akar. Megkérdezik persze, de nagyon kicsi súlya van az ő akaratának. Gyereket annak adnak, aki alkalmasabb a gyereknevelésre (mind lelkileg, mind anyagilag) Oda kerül, ahol van tiszta és biztos rendezett háttér. Ahol van rendszeres jövedelem, ahol alkalmasabb körülmények között nő fel... tapasztalat.

Kedves apuka, ha úgy gondolod válsz mindenképpen adj be igényt a bíróságra gyerekelhelyezés ügyben, amennyiben van biztos év vállalható háttered.sok sikert

2013. nov. 23. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!