6 év szexmentes házasságban. Nem kellek az asszonynak. Te elválnál? Van egy 5 éves gyermek is, aki nagyon apás.
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 00:28
21/23 anonim válasza:
20 -ra
Nekem nem váltak el a szüleim, de nagyon örültem volna neki én is, meg a tesóim is. Nem voltak boldogok együtt, a vitáktól meg kikészültünk teljesen. Szerintem rosszabbul jártunk így.
Ami még bennem felmerült, hogy a gyereknek ugye valamilyen szinten minta a szülei kapcsolata. Nem tudom, mennyire lesz később képes harmonikus kapcsolatra a gyerek, mikor neki az a "normális", hogy nincs fizikai kontaktus a partnerek között. Nincs ölelés, puszi, csók, érintések... Aztán majd felnőve nem éti, tőle miért várja ezt a partnere.
22/23 anonim válasza:
Ha ti boldogtalanok vagytok, akkor a gyerek is az lesz :( Ezt csak azért írom le,mert gyerek miatt nem kötelező együtt maradni.Sajnos egy jó kapcsolathoz hozzátartozik a "szex" és ha az nincs meg, akkor előbb-utóbb az egyik fél bizony keresni fog valakit,akitől megkapja. Beszéljétek meg (bár gondolom ennyi idő alatt párszor megtörtént) és ha nincs megoldás, akkor békében váljatok szét!
23/23 süncike06 válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod,a gyerek miatt.Az előttem szólókhoz csatlakozva,nem biztos hogy azzal tudsz felnevelni egy egészséges érzelmi inteligenciával rendelkező gyermeket,hogy kirakat házasságban élsz miközben láthatóan boldogtalan vagy.Ezt egy gyermek sem várná el a szüleitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!