Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a bizalom örökre elveszett?
Gyakran olvasom itt meg hallom mindenfelé, hogy azoknál, akiknél érzelmi vagy fizikai megcsalás volt, már nem jöhet vissza a bizalom, a megcsalt tagban a tüske és a gyanú végleg befészkelte magát, még ha együtt is maradnak megcsalás után.
De ez miért törvényszerű?
Engem nem csaltak meg, én nem csaltam meg egyik páromat sem, tehát lehet, hogy naivat kérdeztem most ezzel.
Csak érdekelne, meg ugye az ember számol azzal, mi van, ha egyszer hasonló helyzetbe kerül.
Dexter... de a helyzetek csak helyzetek, megoldani problémát kell. Ha nem lenne probléma, hogy nem kapsz levegőt vagy nem jut vér az agyadba, akkor meg sem oldanád nem?
Vagy akkor átcigánykodsz a jövőbe, ahol már nem vagy a múltba, ahol még nem probléma? Kis huncut! :D
32/f
Én úgy örülnék, ha Dexter Clarke hagyagolná a kérdésemet.
Tudom, ez egy fórum, és bárki beírhat, de nem szeretem amilyen irányba viszed itt a dolgokat. Tök homályos, sötét és logikátlan gondolataid vannak, amibe aztán beszáll minimim 1-2 ember (F32 Nem kell minden ökörségre reagálni), és osztjátok a szart, aminek semmi értelme. Tegyétek meg ezt privátban, nem érzem azt, hogy a kérdésemhez hozzáadnátok valami értelmeset ezekkel a szájkaratékkal.
Dexter első válasza amennyiben arra gondolt, hogy a bizalom a megcsalás ténye feletti haragból vagy az attól való félelem miatt nem lehetséges, akkor ebben igaza van és hasznos választ adott. Ahogy az én első válaszom is válasz a kérdésedre. A "szájkarate" azon megy, hogy Dexter szerint nincsenek problémák, csupán a múltban vagy a jövőben, viszont szerintem a jelenben is, hiszen ott történik. Ez ugyan a kérdésed szempontjából nem hasznos, viszont a téma kapcsán meg fontos.
Többet nem szólok hozzá, elnézést.
32/f
Leírom, hogy én hogy éreztem.
Pont azért tudott megcsalni, mert bíztam benne. Elhittem, hogy oda megy, ahova mondja, elhittem, hogy a haverja telefonált, elhittem, hogy ha ő azt mondja, hogy hűséges, akkor az úgy is van. Elhittem, hogy szeret, és nincs semmi probléma köztünk, hiába éreztem, hogy valami nagyon megváltozott.
Ezért tudott hónapokig hülyének nézni, mert hittem neki és bíztam benne. És még én voltam a hülye azért is, mert "nem vettem észre semmit", nem kutakodtam a telefonban, nem nyomozgattam, nem követtem.
Ha akkor vele maradok, akkor soha többé nem bíztam volna benne, és állandóan azt figyelem, hogy mik a jelei annak, hogy meg fog csalni. És aki keres, az talál. De így nem akartam élni, hogy akkor is én vagyok a hibás, ha nem veszem észre, meg akkor is, ha kutakodok.
Egyértelmű volt, hogy így nem lehet folytatni.
Én a 2-essel értek egyet.
Csak akkor lehetne újra bizalma az embernek ha teljesen kitörölnék azt az agyából, mintha meg sem történt volna, de "Delete" gomb nincs az agyunkban.
"Én úgy örülnék, ha Dexter Clarke hagyagolná a kérdésemet.
Tudom, ez egy fórum, és bárki beírhat, de nem szeretem amilyen irányba viszed itt a dolgokat. Tök homályos, sötét és logikátlan gondolataid vannak"
Ez rólad többet árul el, mint a hozzászólóról. Dexter gondolatai világosak és logikusak, majd talán valamikor megérted őket.
# 17
sorry, hogy nem tudom értékelni a zsenijét, kápráztasson el másokat, én meg majd csak túlélem hogy nem kell kommunikálnom vele.
Dex-el en is egyetertek abban, hogy ez dontes kerdese van aki le tudja zarni a multat-van aki nem.
En nem tudtam igy elvaltam az ex ferjemtol mert inkabb egy valas mint axon kattogni h mikor csal meg megint. A szex is meghalt mert elkezdtem tole undorodni, azota is baratok vagyunk de ujra ferjhez mentem es vegre boldog vagyok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!