Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Három éve derült ki a páromról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három éve derült ki a páromról, hogy volt pár hónapig valaki, aki sokat jelentett neki. Miért nem tudok túllenni rajta?

Figyelt kérdés

Akkor együtt maradtunk, mert már eladtam a garzonomat, hozzáköltöztem és hitelt vettünk fel közösen házbővítésre. Ez mind azelőtt történt, hogy kiderültek a dolgok.

A büntetésem az volt, hogy 1 évig egyáltalán nem szexeltem vele.

Gondoltam, ha ennek ellenére sem csal meg újra, akkor folyt. köv.

Külön helyen aludtunk, és elkértem a mailje, facebookja és telefonja jelszavát, vagyis teljes átláthatóságot kértem, hogy újra feléépítsem a bizalmat iránta.

A második évre kicsit felenegedtem és az egy erős és szép évünk volt.

De idén megint azt érzem, hogy nem tudom elengedni a sérelmeket, a jelszavát megváltoztatta, ha késik, kattogok, hol van, nem szeretem, ha eljár valamerre nélkülem.

Külön kéne menni, erre is gondoltam, de pénzügyileg nem állok úgy, és a hitelt még nyögjük évekig.

2018. nov. 29. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igaza van a 9esnek.Amugy milyen idősek a gyerekeitek?
2018. nov. 30. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagy hiba volt a garzont eladni, de már mindegy.
2018. nov. 30. 11:30
 13/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Az egyik nagykorú, a másik is majdnem.

2018. dec. 1. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:

#9: őszintén kívánom neked hogy sikerüljön megtalálni önmagad és találj magadnak olyan embert aki őszintén megbecsül. Sajnos vannak ilyen patkányok, azt élvezi hogy tőle függsz és hülyét csinált belőled.

Kérdező: sajnos az, hogy ellenőrizgetted nem jelent semmit, mert van más módja hogy átverjen. És sajnos abban is biztos lehetsz hogy az az 1 év neki nem szex nélkül telt. Ez a valószínű, hiszen alig várta hogy leteljen az "ellenőrizgetésed" ideje, máris jelszót váltott... Megértem hogy nem tudod elengedni a sérelmeid és sajnos ebben a kapcsolatban ez már így is marad. Szerintem amint teheted, szállj ki belőle mert pszichésen tönkremégy benne. 31/N

2019. jan. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!