Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek, hogy nem jelentett neki semmit, de tényleg semmit?
Baráti körben történt, hogy a pasas "félrenézett", nagyon bizalmas, mély kapcsolatba keveredett egy csajjal.
Semmi szex, semmi tilosba járás, már ami a testiséget illeti. Na de azon túl udvarlás, széptevés. Mikor csórikám asszonykája megtudta, a pasas tagadott mindent, hogy neki semmit nem jelentett az egész. És az asszonyka ezt lenyelte, mint kacsa a nokedlit. Azt nem értjük többen, hogy miért kell valamit leköpni, ami hetekig, hónapokig igenis jelentett valamit Kacsingatós Karcsinak, különben nem csinálta volna, amit?
Ilyenkor miért tagadnak le minden érzést a megcsaló felek? És miért olyan süketek a nők, hogy ezt elhiszik, készpénznek veszik?
(A csávó ázsiója sokat zuhant a szemünkben, már csak szánjuk, meg röhögünk rajta, de érteni nem értjük...)
Hát igen, tipikus, fél hogy elveszti a fix pinát, még jó hogy letagad mindent.
Egyébként ne csodálkozz a legtöbben még a konkrét megcsalást is elnézik...
Bár ez is egyfajta megcsalás mert aki szereti a párját az nem csinál ilyet.
Sosem értettem az ilyen férfiakat, igaz hogy én is az vagyok de nem értem mi a jó ebben... mondjuk biztos velem van a baj...
Kioktatás helyett, engedd már meg nekünk azt a szabadságot, hogy azzal foglalkozzunk, amivel mi akarunk.
Ez a dráma a mi közösségünkön belül zajlott, teljesen természetes, hogy gondolkozunk és beszélünk róla.
Mert tanulságos!
Okostóni!
Pont akkor tudnám elhinni, ha csak egy spontán egyéjszakás volt, hogy csak szex, semmi érzelem, nem jelentett semmit.
Ami hónapokig tart, és az érzelmekről szól, ott ez csak duma.
De érthető, hogy ezt mondja, mert ha bevallja az igazat, az instant válás.
A felesége meg úgy tesz, mintha nem zavarná. Azzal áltatja magát, hogy ez nem megcsalás, nem lesz ciki mindenki elött, ha szemet huny.
De ez nem azt jelenti, hogy 1-2 éven belül nem lesz belőle válás, mert nem tudnak túllépni rajta, és elmérgesedik.
1. Növelte az egóját.
2. Szerelmes volt/kezdett lenni.
3. A posvány kapcsolatát így próbálta feldobni.
4. Szabadult volna otthonról, és új partnert látott a lányba, csak valamiért nem mert/nem tudott kilépni.
5. A párjába már nem szerelmes, de vele maradt.
Akármelyik opció is igaz, mindenképp valamilyen érdeke fűződött a dologhoz, ergo az nem igaz, hogy semmit nem jelentett neki.
És igen, az ilyen csókák eleve nem tisztelik, és nem szeretik a társukat, ha ezt meglépték ellenük. Ez olyan, mint egy hátbadöfés.
De gondolom a csaj (a másik) számára is, most hogy megtudta, hogy lóf****t sem jelentett neki.
8-as, ennyi erővel az össze gyakoris felhasználó képébe vághatnád, amit a kérdezőnek.
Itt mindenkit foglalkoztat valamilyen probléma, kérdés. A családok, a barátok, a munkatársak kapcsán. Én sem értem, miért neked áll feljebb, és hogy veszed a bátorságot ahhoz, hogy oltogasd az embereket?
Kérdezőt ez foglalkoztatja, ha érdemi választ nem tudsz adni, kár beszólogatni. Szóljál be másoknak is, elvégre itt mindenki pörög valamilyen kérdésen, ami így vagy úgy, de érdekli, és amihez közvetve vagy közvetlenül köze van.
Vissza a témához:
Kérdező, a haverotokkal próbáltatok beszélni a dologról? Előttetek is tagad?
"Kérdező, a haverotokkal próbáltatok beszélni a dologról? Előttetek is tagad?"
gondolhatod, hogy próbáltunk dumálni vele erről. :)
na de nagy tagadásban van, meg sztem szégyelli is magát, és azóta nem áll szóba velünk.
a nőjét tutjgatja, és játsszák a szerelmes párt kifelé.
:))
Mindenkinek antiszociálisnak kellene lennie ahhoz, hogy senki ne foglalkozzon senkivel, még a barátaival sem. Hú de izgi lenne a világ...
Emberi tulajdonság hogy megakarjuk érteni a körülöttünk történteket, és lehetünk álszentek, de minden ember "imádja" a drámát. Lássuk be, baleset történik, rögtön kíváncsiak vagyunk mi hogyan miért történt. Emberi kíváncsiság, nem tehetünk ellene. Ennyi erővel a válaszoló, miért foglalkozik azzal, hogy ki mit kérdez/mivel foglalkozik itt gyk-n?:D
Nyilván a férfi azért tagadott, mert a biztosat veszítette volna el a (talán) bizonytalanért. Azt viszont én sem értettem soha, hogy ha valaki félrelép, miért mondja, hogy "nem jelentett semmit". Ilyen nincs... Valamit jelentett, valamiért megtette. Ha nem szereti a párját, nem kap tőle elég törődést, megértést akkor először is kommunikálni kell, helyrehozni a problémát, ha nem megy akkor szakítás. Gondolom (csak gondolom) hogy ehhez valaki gyáva, gyenge, lusta akármi... Egyszerűen könnyebbnek találja a megcsalás útját.
A nő meg nyilván szereti a férfit, ezért nem akarja észrevenni a nyilvánvalót.
Számomra már az is megcsalás, ha az egyik fél a kapcsolatban, egy 3.-ra gondol.
Instant megcsalás, hiába nem volt testi kontaktus.
11. Szerintem meg az az ovis stílus, hogy bár beszólsz nekem, mégis 1546 karaktert áldoztál a szerinted hülye és fölösleges kérdésemre.
Tudod, ha engem nem érdekel valami, továbbmegyek, nem foglalkozok vele.
De te 1546 karaktert, időt és energiát szántál most arra, ami szerinted dedós.
A tipikus rossz zsaru vagy, aki csak bomlasztani tud, meg rossz hangulatot kelteni, ócsárolni.
Két hozzászólásodat már töröltlék a moderátorok, szerintem itt fejezd be, boldogíts másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!