Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elhiszitek, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhiszitek, hogy nem jelentett neki semmit, de tényleg semmit?

Figyelt kérdés

Baráti körben történt, hogy a pasas "félrenézett", nagyon bizalmas, mély kapcsolatba keveredett egy csajjal.

Semmi szex, semmi tilosba járás, már ami a testiséget illeti. Na de azon túl udvarlás, széptevés. Mikor csórikám asszonykája megtudta, a pasas tagadott mindent, hogy neki semmit nem jelentett az egész. És az asszonyka ezt lenyelte, mint kacsa a nokedlit. Azt nem értjük többen, hogy miért kell valamit leköpni, ami hetekig, hónapokig igenis jelentett valamit Kacsingatós Karcsinak, különben nem csinálta volna, amit?

Ilyenkor miért tagadnak le minden érzést a megcsaló felek? És miért olyan süketek a nők, hogy ezt elhiszik, készpénznek veszik?

(A csávó ázsiója sokat zuhant a szemünkben, már csak szánjuk, meg röhögünk rajta, de érteni nem értjük...)

2018. nov. 7. 11:15
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy a te haverod meg az én szerető jelöltem egy férfi-e.

Ugyanis velem évekig csinálta ezt egy férfi, mindig húzott, testiség sose lett, ellenben sokat megtudtam az otthoni gondjairól. Lebukott, nem tudom hogy tagadott-e vagy mit adagolt be otthon,egy ideig nem beszéltünk, de utána még próbált barátkozni velem.

2018. nov. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!