Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak: hogy esne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak: hogy esne nektek ha egy nálatok sokkal fiatalabb nő bepróbálkozna nálatok?

Figyelt kérdés

Nem érdekel most az hogy, "Persze, megdugnám."

Tegyük fel, hogy rendes, hűséges férfiról van szó.

Elítélnétek a nőt? Jól esne? Mit kezdenétek a szituációval? Elhajtanátok?

2018. nov. 25. 13:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

9-es

Aztan ha egy normalis pasi sem all le veled ne csodalkozz😃

A karma mindenkit utoler

Ismerek ilyen noket😀

Es ugy kell nekik csak nevetek rajtuk

Mikor tenyleg szerelmesek lesznek milyen furcsa modon felrekur a kedves szerelmuk😃

De ez igy igazsagos

Mindenki megkapja majd ami jar neki

2018. nov. 25. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

# 11

Miért, szerinted leállna egy sokkal idősebb házas pasassal egy 22 éves lány, akivel leállna normális pasi is? Csak gondold át! :D

Milyen érdekes, hogy én nem másztam rá házas pasikra 22 évesen. Ja, mert nyilván voltak más lehetőségeim is, mint idősebb, foglalt pasik használati tárgya lenni. Csak mondom. Bár más még erre is veri magát, mint látod, hogy legalább egy 40 éves hozzá nyúl...

2018. nov. 25. 15:56
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván tízből nyolc simán belemenne a játèkba,pláne,ha a csaj tálcán kínálja magát.Nekik ez egy óriási egótuning.Lotyók meg mindig akadnak.
2018. nov. 25. 16:14
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

egyetértek a 10-essel: huszonéves, csinos, független nőként korombeli, helyes (keményp*csű, stb.), független férfiakkal voltam.

eszembe sem jutott egy vén(ebb) trotty mellett szeretősködni. észre sem vettem őket.

2018. nov. 25. 17:06
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Szerencsere ti vagytok a kivetelek

Csak nagyon kevés

A mai fiatal lányok sajnos gatlasok nelkul belemennek minden fele kapcsolatba

2018. nov. 25. 17:26
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Nálam 12 évvel fiatalabb nő próbálkozott. Igaz majdnem harminc volt, de hozzám kèpest fiatal. Igazából ezt örömmel hallottam, jól is esett. Ezt meg is mondtam, és azt is, hogy emellett van feleségem akit szeretek. Szerintem minden pasi elgondolkodik az ilyen ajánlatokon, de a hűség szerintem döntés kérdése.
2018. nov. 25. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Fél karom és a teljes vagyonom adnám oda egy éjszakáért! Életemben nem szexeltem még egy jót, pedig 7 éve házas vagyok.
2018. nov. 26. 23:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt mégis hogy csináltad 17-es?
2018. nov. 27. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogy hogy hogy??? Úgy hogy sosem találtam egy normális szexualitással megáldott nőt.
2018. nov. 27. 21:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Milyen az a "normál szexualitással megáldott nő"?
2018. nov. 28. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!