Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak: hogy esne nektek ha egy nálatok sokkal fiatalabb nő bepróbálkozna nálatok?
Nem érdekel most az hogy, "Persze, megdugnám."
Tegyük fel, hogy rendes, hűséges férfiról van szó.
Elítélnétek a nőt? Jól esne? Mit kezdenétek a szituációval? Elhajtanátok?
9-es
Aztan ha egy normalis pasi sem all le veled ne csodalkozz😃
A karma mindenkit utoler
Ismerek ilyen noket😀
Es ugy kell nekik csak nevetek rajtuk
Mikor tenyleg szerelmesek lesznek milyen furcsa modon felrekur a kedves szerelmuk😃
De ez igy igazsagos
Mindenki megkapja majd ami jar neki
# 11
Miért, szerinted leállna egy sokkal idősebb házas pasassal egy 22 éves lány, akivel leállna normális pasi is? Csak gondold át! :D
Milyen érdekes, hogy én nem másztam rá házas pasikra 22 évesen. Ja, mert nyilván voltak más lehetőségeim is, mint idősebb, foglalt pasik használati tárgya lenni. Csak mondom. Bár más még erre is veri magát, mint látod, hogy legalább egy 40 éves hozzá nyúl...
egyetértek a 10-essel: huszonéves, csinos, független nőként korombeli, helyes (keményp*csű, stb.), független férfiakkal voltam.
eszembe sem jutott egy vén(ebb) trotty mellett szeretősködni. észre sem vettem őket.
Szerencsere ti vagytok a kivetelek
Csak nagyon kevés
A mai fiatal lányok sajnos gatlasok nelkul belemennek minden fele kapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!