Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szexuálisan vonzódom a fiatalabb fiúkhoz? Más is van így ezzel? N33
Addig a szintig oké a dolog, hogy megnézed és megjegyzed magadnak, hogy jól néz ki. De az, hogy még fantáziálsz is rájuk, meg hogy milyen jól lenne velük? Na, itt látszik, hogy nem vagy boldog a kapcsolatodban és sz..r a kapcsolatod.
Férjed rendesen kielégít téged?
nekem a nőies hamar erő fiatalokon :D 15-16 lányokon, sőt még megnézem, persze csak képeken, de a 17 éves fiatal vékony lányos fiúkat is :D tudom.. vessetek meg..
22/f/kíváncsi
Nem tudom, nekem a nálam jóval fiatalabbak eleve kiesnek a rostán. Fogalmam sincs, miért de úgy tekintek rájuk, hogy az öcsém/fiam lehetne és semmiféle vágyat nem keltenek bennem. De hát kinek mi.
N 40
Amikor fiatalabb voltam engem is elcsábítótt egy 30 fölötti nő, ez még tíz éve volt. Nekem jól esett, hogy egy ilyen nő férfinak tekint és szóba áll egyáltalán velem. A szex isteni volt. Csak az volt a baj, hogy közben mint megtudtam több emberrel is viszonyt folytatott és mivel láncdohányos volt, állandóan bűzlött a szagától. Így végülis én vetettem véget a kapcsolatnak, de nem bántam meg, hogy együtt voltunk.
30/F
Kérdező, megértelek, nekem is megakad a szemem a fiatal jól kinéző srácokon.
Valamivel idősebb vagyok mint Te, és azért nem a max 18 éves korosztály vonz, inkább a 28-32, és nekem a csőszárú farmert,zakót viselő vékony, izmos, ápolt, sötét hajú, barna szemű pasi a vesztem.
Nekem is van párkapcsolatom, semmi hiba nincs benne, nem ott keresendő ennek az oka.
Sőt, nincs ok..egyszerűen jó ránézni egy ilyen pasira,és beindítja a nő fantáziáját, nincs ebben semmi hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!