Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szexuálisan vonzódom a fiatalabb fiúkhoz? Más is van így ezzel? N33

Figyelt kérdés
Férjem van, gyerekem is, és privátokat sem kérek, de itt a jó idő, és sajnos egyre többször akad meg a szemem maximum 18 éves srácokon, főleg amikor ujjatlanban vannak. Tudom, perverz de bennem van, hogy milyen jó lenne velük. és elég bűnös gondolataim vannak. Persze megmarad fantázia szintjén, de a mostani fiatal srácok elég jól néznek ki. Mivel anonim oldal ezért szívesen kiírom magamból. Más felnőtt nő is van így ezzel? Korotokat is írjátok le kérlek.

#szex #fiatalabb pasik
2018. máj. 7. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Maradjatok már vesztegbe, mindjárt nekem is beindul a fantáziám. :) De nekem még párkapcsolatom sincs... :D
2018. máj. 7. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:

sztem nem gaz!

Nekünk is megjar nem?:D

A pasiknak az is büszkeseg ha egy 18eves csajjal allnak össze,

a fiatalabb fiuk meg arra büszkek ha az idösebb nök buknak rajuk.:D

En is megnezem a fiatalabb fiukat bar a 18 eveseket nem.

en 28 vagyok de volt olyan kollegam h 24 eves volt es hat beinditotta a fantaziam nekem is😀

Az h parkapcsolatban vagy?es?

miert a te parod szted nem fantazial fiatal 18 eves feszes fenekü csajokrol??oh dehogynem😃

Neaggodj ezen

2018. máj. 7. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, nincs ezzel semmi baj, ez nem megcsalásm
2018. máj. 8. 05:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért a 28-32 meg a max. 18 év nagyon nem egy kategória.
2018. máj. 8. 06:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem találsz többet is aki benne lenne egy egy bűnös kapcsolatban minden kötöttség nélkül. Ne hagyd ki őket.
2018. máj. 8. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!