Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők /férfiak akik minden lelkiismeret furdalás nélkül nyomulnak olyanra is aki kapcsolatban van?
Vajon miért teszik? miért nem tartják tiszteletben a kapcsolatot? Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni?
Más hogy rendezi le ezt a helyzetet felnőtt módjára?
Bőven vannak. Egyébként ez téged miért zavar?
A párodnak kell helytállni, nem az összes többi idegennek.
Nálam is próbálkoznak pasik, akik nem hogy tudják, hogy kapcsolatban vagyok, de ráadásul 1-2-nek magának is van párja van. Szerintem ez nagyobb gáz. Mégsem érdekel túlzottan, mert ő dolga mit csinál. Nem ezen múlik, hogy megcsalom-e a párom. Az rajtam múlik. Ennél fogva, ha a párodra irányul a kérdés, akkor majd ő kezeli és le is rendezi, mivel gondolom felnőtt ember és képes rá.
Vannak ilyen emberek.
Önzőek. Csak a maguk javát figyelik és nem törődnek azzal, hogy egy család (másik házastárs, gyerekek, rokonok) életét keserítik meg az ilyen viselkedésükkel.
Elítélem őket.
F.
Jelen és ez talán gond? Nekem nem gond.
Természetesen, nem bunkón és nem erőszakosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!