Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret furdalásom van szerintetek már ez is megcsalas?
Nőként mondom, ne hagyd ki.
Ha vonzalom van, mi a francnak vàrsz egy jó kiadós szexre?
(Magam is szülő vagyok, 34 éves, 3 éve boldog kapcsolatban, de ha ilyet éreznék màs irànt, tudod mikor hagynàm veszni a gyönyört)
Te egy jó k..rva vagy. Gondolom ezt tanítod a gyerekednek is!
Kérdező, ne hallgass az első válaszolóra.
Valami baj van a kapcsolatotokban, ez is azt mutatja, különben nem lenne meg a vonzalom a másik férfival.
Gondolkozz el, hogy mi történt párod és közted, a problémákat beszéljétek meg és javítsatok a kapcsolatotokon!
Nem megcsalás, csak kémia. Nincs a kapcsolatoddal se baj, csak tetszik valaki, mint férfi. Nem vagy frigid vagy leszbikus, annak a jele. Nyugodtan élvezd ki, hogy kicsit megbirizgálja a libidód, de otthon a férjeden vezesd le.
Hidd el, el fog múlni. De a saját érdekedben ne keresd a kapcsolatot vele.
Azért vagyok k.va, mert vàllalom, hogy mindig is szerettem a szexet, az izgalmakat az életemben?
Tudod mit, akkor inkàbb maradjak is ilyen.
"de olyan vonzalom van köztük amit még sose éreztem,"
vs.
"Nincs a kapcsolatoddal se baj, csak tetszik valaki, mint férfi. "
Persze, nyugtasd csak a kicsi lelkét azzal, hogy nincs semmi baj a kapcsolatával. De most miért nem lehet őszintének lenni vele? De, igenis baj van a kapcsolatával, különben nem lenne ekkora vonzalom egy vadidegen férfi és közte.
Vagy akkor szerinted az teljesen oké, hogy egy hosszú kapcsolatban a felek vadidegenekkel flörtölnek ("van egy apuka akivel mindig egymara nézünk") és vonzalmat éreznek nem a párjuk iránt?
Komolyan, sokszor elgondolkodom azon, hogy normálisak-e az itt válaszolók többsége!
Azért vagy k..rva, mert nem a párodon vezeted le a szexuális vágyadat, nem párod mellett is képes lennél mással. Minden gerinc nélkül képes lennél megcsalni őt, csak mert viszketsz alul.
Szánalmas r..bi vagy.
Köszi #5, megnyugtattàl.
Miutàn lek.vazott egy hsz., mert le mertem írni, ha màd irànt kezdenék el vonzalmat érezni, simàn lefeküdnék vele.
Miért ne tenném?
Egy életem van nekem is.
Igen, Kérdező, van valami baj, ha így érzel.
Vagy derítsd ki, hogy mi okozza ezt, vagy d.gj egy jót, aztàn elmúlik a vonzalom.Rosszabb esetben erősödni fog.
Aztàn vàltok.
Mert te Szűz Mària reinkarnàciója vagy, attól még nem kell màsnak is ilyennek lennie.
Te lehet szoktàl viszketni alul, én tisztàlkodom.
Képzeld kislány,eléggé gáz, ha nem érted, hogy mire írtam azt a kifejezést.
Akkor miért akarsz más pasival d.gni, mint a párod? Jé..csak ugyan nem tudsz parancsolni a p..ncidnak, akkor mégiscsak viszketsz alul.
Akkor minek neked kapcsolat, ha bárkivel d..gnál? Hűségről hallottál már?
Te se vagy egy mintapélda anyuka.
Egyébként szerinted kedves Szűz Mària, ha màs irànt érez vonzalmat, akkor ott nincs baj?
De, van.
A Kérdező dolga, hogy ad folytatàst a vonzalomnak, vagy a férjével próbàlja a tüzet visszahozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!