Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret furdalásom van szerintetek már ez is megcsalas?
Ez nem megcsalás, olyan szempontból viszont jelzésértékű, hogy át kell gondolnod, hogy a házasságodban, a férjeddel való kapcsolatodban minden rendben van-e! Az, hogy megcsalásnak érzed, azt mutatja, hogy az erkölcsi iránytűd rendben van és fontos neked a férjed - ezért is kellene átgondolnod, hogy a házasságodban minden oké-e. Ha megvan gond, akkor lépni kell és rendezni.
Ha pedig úgy érzed, hogy tényleg minden rendben van és nem akarod egy kaland miatt a családot veszélybe sodorni, akkor meg ne foglalkozz a férfival!
" kb fél éve van ez a vonzalom"
vs
" Valószínűleg majd elmulik"
Ja persze, majd elmúlik, de azért ugye teszel is azért, hogy elmúljon? :) Vagy át se gondolod a kapcsolatodat a pároddal és hiszel abban, ha most fél évig ez volt, a második fél évben már biztos, hogy nem lesz ez az érzésed?
Álmodozz királylány. Remélem egyszer felébredsz a meséből!
Ez nem fog csak úgy elmúlni, ha már ez tart fél éven keresztül. Tegyél is azért, hogy megszűnjön ez az érzés!
Jaj ugyanmár.. akik itt temetik a kérdező házasságát, köztetek van olyan aki élt már +5 éves kapcsolatban? Ha igen, soha egyetlenegyszer nem éreztetek vonzalmat senki iránt? Akárhányszor maszturbáltatok mindig csak a párotokon gondolkoztatok?
Több éves kapcsolatomban kb 2 évig vonzódtam elviselhetetlenül máshoz. Ezt nem lehet befolyásolni. Az egyetlen amit tehettem, hogy kerültem bármiféle találkozást. Csak az ember amikor még élvezi ezt a szikrát és nem szenvedésnek éli meg akkor még pont, hogy látni akarja a másikat.
Szerinted a ferjed nem nez ra mas nöre????
oh dehogynem!!
En se hagynam ki egy kis szemezgetes,flört belefèr
Meh jot is fog tenni🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!