Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret furdalásom van szerintetek már ez is megcsalas?
Az apukával egymásra néznek. Hűha...Most mi lesz? 😱
Még az se biztos, hogy a vonzalom kölcsönös, lehet, hogy apuka csak élvezi, hogy láthatóan bejön a kérdezőnek.
A fene nagy vonzalom csak egyszerű nemi vágy, az újdonság varázsa, a tiltott gyümölcs, és a lehetőség izgalma együtt. De csupán a külsőnek szól.
Akkor most azért váljon el a Kérdező, mert létezik jobb külsejű pasi, mint a férje? 😂😂😂
Jobban jár, ha inkàbb tisztázza magában az érzéseit, és helyén tudja kezelni.
Ha mindig, mindenki elkönyvelné, hogy megromlott a házassága, ha mást is megkíván, nem lenne 3 évnél hosszabb kapcsolat a világon.
Szerintem ez csak álszentkedés, hogy jó házasságban rá se bírsz nézni senkire, csak a férjed/feleséged látod vonzónak. És persze mindennek vége, ha mást is vonzónak látsz.
Nevetséges.
Nincs màs az életemben, talàn annak köszönhetően, hogy elég extrém szexuàlis életet élünk.
Nem azt mondtam, hogy van màs, hanem azt, ha màs irànt éreznék olyan vonzalmat aminek nem AKARNÉK ellenállni, akkor miért ne?
Az anyasàghoz ennek semmi köze, de te szentként ezt màshogy làtod.
Az összes 64%-os válasz az enyém. Úgyhogy be..sz.ptad.
Tényleg nagy a kémia, isten elleni vétek lenne kihagyni.
Attól hogy jött egy ilyen érzés, a párodat még ugyan úgy szereted. Ágyba bújsz az apukával, két lehetőség, fokozódik és válás, vagy csillapodik és otthon még jobb lesz.
"mindig" Ez a szó mit jelent számodra?
Egy kapcsolatban hűséget fogadunk és nem vakságot, tudom. De egy ember, akinek jó a kapcsolata, miért flörtöl mindig egy olyan emberrel (mindig ugyanazzal), aki nem a párja? Miért érez erős szexuális vonzalmat iránta?
Az, hogy egy pillanatra megnézel valakit az utcán, az nem ugyanaz, mikor többször, hosszasan elidőzöl rajta.
Nem vagyok vallásos.
Annyira szeretem ezt az erkölcsös gyakoris közönséget!
Olvassátok már el mit ír a kérdező: semmi nem volt köztük, köszönnek, és megdobban a szíve, szimpatikus a pasi.
Iskolás gyereke van, tehát nem 1-2 éve házas.
Senkivel nem történt még ilyen, ugye?
Ráadásul írja,hogy lelkiismeret furdalása van...már ezért is.
Kedves Kérdező, ne legyen!Ebben egyáltalán nincs semmi azonkívül,hogy egy kicsit megszínesíti a hétköznapokat.
Hozzáteszem:nem vagyok a megcsalás híve, de itt szó nincs megcsalásról. Számtalanszor tapasztalom,hogy bárhol, bármikor képesek vagyunk egymásra nézni, elmosolyodni, kedvesen kérdezni, velem is történt már ilyen.
A részemről is, és irányomba is. Nem ütöttem agyon azt, aki hozzám mert udvariasan szólni, vagy rám vetette a pillantását. Sőt,nekem is akadt már meg a szemem egy-egy jóképű pasin.
Ebben nincs semmi. Ha továbblépnek akkor se kell megkövezni, nem tudjuk a hátterét. DE:nem léptek tovább jelenleg, tehát fölösleges a pincébe menő lány történetét végigvinni.
Senki nem írta, hogy több is lett volna köztük.
De az izgalmas kalandok így kezdődnek...
🤔 Talán azt jelenti, hogy mindig ő hozza a gyereket?
Nem egy random ember az utcán, akit sose látsz többé, hanem rendszeresen összefutnak a suliban, merthogy a gyerekeik MINDIG ott vannak délután.
Hiába akarod ördögtől valónak beállítani ezt az érzést.
A hűség egy döntés. Pont azt jelenti, hogy tetszik valaki, megvan a vonzalom, a lehetőség. De nem mész állat módon az altesti vérbőséged után. Csak nézi, köszönnek, mennek haza. Eldöntötték, hogy hűségesek. Ennyike.
Ha te sose estél kísértésbe, sose hoztál meg ilyen döntést, akkor nem vagy hűséges, egyszerűen csak nincs lehetőséged. Erre vagy büszke annyira?
Vagy csak saját magadnak is hazudsz. Az se jobb.
Kérdező: a volt főnököm volt olyan szuper pasi, hogy attól is spontán peteérésem lett, ha bejött az irodába. Mellette segítőkész, okos, udvarias. Meg házas, és igazi cuki apuka.
Nálam két hét alatt lecsengett, mert 1000% tudtam, hogy tabu a pasas.
Rendezd el az érzéseid, és le fogsz higgadni.
A szex az szex!
Attól mert lefekszek màssal, vagy ő felszed màst, mi szeretjük egymàst, sőt beszélgetni, érzelmileg olyan közel nem tudnànk àllni egymàshoz, mint most vagyunk, és leszünk is.
1/2 évvel ezelőtt volt egy ilyen mélypont köztünk, de a megcsalàs tudjàtok mit hozott?Egy olyan erős lelki kapcsot, ami többet nem lesz az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!