Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem értem önmagam. Egy szakemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem önmagam. Egy szakember adott választ de tenyleg erről lehet szó?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok jo sok éve. Igazából a férjem szeret vagy szeretett. Még fél éve hangoztatta de én évek ota nem érzem. A dilidoki szerint SZERETET KOLDUS vagyok. Ezert van egy masik ferfi is az eletembe. Nos de mindent magad. Kielhetem a fetiseimet vele, egy TEK-es szoval olyan bilincses kommandos lepedo szaggatos... otthon persze csak a langyos semmi kulonleges. Az elmult honspokban a ferjem eltavolodott es elhagyott egy sokkal oregebb csunyabb csajert. Azota a viszonyom is megszakadt mert mar nem kellett. Tenyleg van ez a szeretet koldulas amiert az embert kepes felrugni mindent vagy kockara tenni?
2018. nov. 18. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Te nem szeretetet koldultál, hanem félredugtál. Ez nem szeretetkoldulás.
2018. nov. 18. 10:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy dilidokinal voltal es nem vmi pancsernál?
2018. nov. 18. 10:22
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Mit akarsz megérteni.

A dilidoki az érzelmi életedről beszélt, te meg a szexuálisról írtál.

Pl elmagyarázhatnád, hogy miért dobtad a szeretődet.

2018. nov. 18. 10:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert kepbe kerult valaki akivel tovabb tudok lepni hatrahagyva a multam
2018. nov. 18. 10:29
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Akkor azzal a másikkal kell tovább lépni. Nincs ebben semmi. A szeretet koldulás nemigazán értelmezhető dolog. Lehet inkább a kapcsolatfüggés, ami jobban érthető, de azzal nincs semmi baj. Önismeret, na azt kellene nagyon fejlesztened, hogy értsd mit miért csinálsz.
2018. nov. 18. 10:39
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom az a doktor akivel beszeltel errol kicsit bovebben beleleatott a kapcsolatodba mint mi egy kerdes alapjan. Gondolom beszeltetek a kapcsolatodrol a csaladodrol es a barataidrol es igy annak a komplex elemzese utan mondta ezt. Altalaban ha valaki a ‘diagnozist’ nem birja magara vetiteni annak az a sokszor biztos jele hogy igaz az allitas.... ha te magadban ugy erzed az onmagad szeretete eleg ahhoz hogy boldogan elj, akkor nem lennel szeretet koldus. De akkor ez a kerdes sem jott volna letre.

Amugy en nem vennem ezt olyan komolyan. A mai vilagban 10-bol 9 ember szeretet koldus, mert gyerekkoraban nem kapta meg azt a feltetel nelkuli elfogadast, amivel normalis enkepe es onertekelese lenne, igy mindenki masok elismereset es szeretetet keresi. Ez tok termeszetes.

Amugy szerintem te szimplan egy rossz kapcsolatban voltal es azert mentel felre. Nem a szeretet koldulas miatt, hanem a szexualitasodat nem tudtad kielni a kapcsolatodban. Ettol meg lehetsz szeretet koldus, hiszen a kettonek nincs olyan sok koze egymashoz..

2018. nov. 18. 11:01
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Jókis kamu, egy kommandós tekes nem fog egy elhanyagolt lusta háziasszonyt kefélgetni XD
2018. nov. 18. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeretet koldus..:)

Újabb önigazoló meghatározás a félrekefélésre

2018. nov. 18. 12:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as

Nem felrekefeles volt hanem viszony, evekig.

Nem csak ossze jartunk du...

beszelgettunk is. Mindenrol,a csaladjarol, hogy miert nem mukodnek a dolgok otthon nala sem nalam sem. Ellatott mindig egy csomo jo tanaccsal. Okos volt, vonzo, talpraesett, nem veletlen az a munkaja hogy rosszfiukat vagdos a foldhoz. Nem csak a fark..ra voltam kivancsi hanem a gondolkodas modjara, a vehemenciajara es hogy tole megkaptam amire vagytam.

2018. nov. 18. 12:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Tehát a viszony az nem félrekefélés
2018. nov. 18. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!