Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyek együtt a szeretőmmel, ha csórók vagyunk?
van 3 gyerek, egy döglődő házasság, meg egy férfi, akivel összejárunk.
ő munkanélküli és a szüleinél lakik, tehát hozzájuk a kisszobába nem mehetünk, hozzánk sem nyilván.
nincs pénzünk szállodára, a filmekben mindig szállodai szobába mennek pásztorórákra, na nekünk ez luxy.
a féárfi tervezi, hogy külföldre megy dolgozni, tehát nincs sok időnk, és őszintén abban is reménykedek, hogy ha jól alakulna köztünk a szex az itthon tartaná.
lelkileg is kezd fontos lenni, elválni még nem tudok mert nem tart még ott a kapcsolatunk és mivel munkanélküli én meg gyesen, nem is biztos, hogy vállalna három csimotával.
férjem egy részeges majom, nincs gusztusom lefeküdni vele, mielőtt megszóltok.
nyakamon a háztartás, a gyerekek, a boldogtalanság, szeretnék egy kis jót én is az élettől.
szóval hol tundnánk együtt lenni?
kocsija egyikünkonek sincs és itt a tél mindjárt.
"3 pupú lunyát tömögetne legény emberként."
Ha neked egy 3 gyerekes nő 3 pupú valami, akkor szégyelld magad.
Először is növessz gerincet, mondd meg a férjednek, hogy már nem úgy szereted, ahogy anno, van is már egy harmadik fél és váljatok el a pichába. Nyugi, nem sokat kell majd filóznia azon, el akarjon-e válni vagy sem, ha megtudja, milyen is vagy igazából. A gyerekeknek se jó abban felnőni, hogy apa-anya rühelli egymást és azt tanulják el, hogy ha probléma van a házasággal, félre kell dugni.
Egyébként ha ennyire rühelled a férjedet, francért szülsz te 3.-4. gyereket? Ja, hogy a családi? Vagy védekezni is "luxy"? Bocs, nem tudlak sajnálni. Itt csak a gyerekeket sajnálom, nem tehetnek arról, hogy az anyjuk egy ilyen gerinctelen, gusztustalan ösztönlény perszóna. Meg arról se, hogy az apjuk olyan, amilyen.
Ez a történet kissé sántít. 3 gyerek után jut eszébe, hogy gond van a férjével?
igen, mostanra lett elég, már a 3. gyerket is részegen csinálta, erőszakosan rámmászott.
akik itt szidtok mint a bokrot, egy napot nem bírnátok így élni.
volt munkám a varrodában és most sem a seggemet növesztem, hanem nevelem a gyerekeimet.
a kedvesem pedig szintén melós volt, amíg fel nem számolták azt a helyet, ahol dolgozott, munkásszállón élt, lakásra spórolt, kényszerűségből költözött haza.
de örülök, hogy csak nekünk vannak problémáink, nektek bezzeg habosbabos az élet.
így van, ahogy utolsó válaszoló mondja.
döngessenek meg téged is, majd rájössz te rosszindulatú akárki.
és ahogy mondtam már nem a valagamat melegitem idehaza, hanem keményen dolgozok.
Tudsz varrni. Tudod mekkora szükség van jó varronokre? Sehol nincs ma már, ha szükség lenne rá. Otthon is tudnal varrni bérbe vagy bedolgoznál.
A kérdésekhez nem tudok mit mondani nem az én értékrendem.
Nem gondolod, hogy azzal csak magadnak okozol felesleges bonyodalmakat, ha a 3 gyerek, részeges férj mellé még szeretőd is lesz? Inkább azon dolgozz, hogy akár családi, rokoni segítséggel, akár családvédelmi szakszolgálat támogatásával el tudj költözni a leírásod szerint agresszív, alkoholista férjedtől. Vagy nem azt szeretnéd, hogy a gyerekeid olyan környezetben nőjenek fel, ahol nem attól kell rettegni, hogy az ittas apuka mikor lesz velük szemben is agresszív? Benne vagy egy ilyen pocsék helyzetben, amibe a saját sorozatos rossz döntéseid miatt is kerültél, és nem arra törekszel, hogy normalizáld a helyzetedet, hanem egy munkanélküli férfivel akarsz összefeküdni, hogy még tetézd az eddigi gondjaidat. Felelősségteljes felnőtt emberként, anyaként arra kellene, törekedj, hogy a férjedtől elválj, és a gyerekeidet kiegyensúlyozott, nyugodt környezetben nevelhesd, majd ha ez már adott, akkor átgondoltabban dönteni arról, hogy milyen férfi lesz az, akit közel engedsz magadhoz.
Másrészt eléggé önző hozzáállás, hogy abban reménykedsz, hogy miattad majd elszalasztja a munkalehetőséget a szeretőd, és itt marad, nézi tovább, ahogyan döntésképtelenül éldegélsz a pocsék házasságodban, tőle pedig elveszed a lehetőséget, hogy továbblépjen, találhasson egy olyan nőt, aki fel tudja őt vállalni, akivel teljes értékű, normális kapcsolatban élhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!