Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nők rég óta együtt élnek és eltűnik a vágy akkor hogy oldja meg? Maga vagy szerető?
Csak a sajat peldamat tudom elmeselni, nem tudom mas no, hogy van ezzel.
Amikor ferjnel voltam es mar eltunt a vagy, akkor ugy probaltam megoldani, hogy mast kepzeltem oda, de egyre vadabb es vadabb jeleneteket kellett elkepzelnem, aztan mar az se segitett.
Kesobb leultunk beszelni, es oszinten megmondtam neki, hogy szeretnek egy masik ferfival szexelni, amibe a vegen belment, de ez mar csak a vegjatek volt. A hazassagunknak annyi volt.
Szoval mi nem tudtuk megoldani.
34N
2 szexmentes nap utàn idegbeteg vagyok, úgyhogy nincs igazad.
A vàgyat nem tudom hogy lehet visszahozni, de a kedvet azt szetintem valami újdonsàggal, aztàn ki tudja mi lesz?
33N
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de ugye 15 év után már nem ugyanazt érzi az ember, nem indul be már csak a latvànytól is.
Egyszerűen belekezdünk, és elég összeszokott páros vagyunk, így 2-3 perc alatt teljesen fel tud izgatni, onnantól már akkor se hagynám abba, ha muszáj. 😉 Van, hogy annyira nagy kedvem nincs éppen, de tudom, hogy élvezni fogom, tehát ez nem annyira vágy, inkább tudatos döntés.
Az én libidóm kicsit alacsonyabb, két hetet simán ellennék szex nélkül, de a férjem nem. Neki ez a 2 naponta szex az igénye, hozzá alkalmazkodok. Igyekszek kezdeményezni is, mert tudom, hogy örül neki. De ez azért működik, mert tudom, hogy nekem is jó lesz, sose hagy orgazmus nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!