Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok neki elég jó és miért nem vagyunk együtt?
"Pár hónapja elkezdtünk megint beszélni és mondtam neki hogy felőlem lehet valaki mással is, csak legyen velem, mert nagyon szeretnék a barátnője lenni."
Senki nem fog szeretni vagy tisztelni egy lábtörlőt. Ha jót akarsz magadnak, akkor megszakítod vele a kapcsolatot és továbblépsz, ha nem, akkor szenvedj csak tovább.
26 évesen soha, senki nem fog komolyan időt tölteni olyannal, aki kijelenti, hogy nem áll készen a szexualitásra. Soha. Senki. Minden nemileg érett férfi a szexet keresi a kapcsolatban (sokan szerencsére ennél többet is, de azért ez egy alap dolog), ha egyébként ezt megkapja más forrásból, akkor te mégis, mit tudnál neki nyújtani ezen kívül? Azt látjuk, hogy méltóságot és tiszteletrevalóságot, nőiséget, misztériumot nem. De akkor mégis, miért legyen veled? Még megdugni sem tud, a társaságodban sem mutatkozhat, mert magad is megalázod, nemhogy őt. Ez a gondolkodás nagyon gáz, nőként szégyellem magam helyetted is.
Nőjj fel. 18 évesen már lehetne ennél több eszed. Én is voltam 18, én is voltam halálosan szerelmes, én is csináltam ciki dolgokat, és utólag nagyon megbántam. Sokkal többet érsz néha a hűvös távolságtartással, mint a megalázkodó pincsizéssel. Gondold csak el ezt fordított esetben, te hogy reagálnál egy ilyen könyörgő fiúra? Nem fogsz beleszerelmesedni, ezt garantálom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!