Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szvingertt próbáltátok?
Figyelt kérdés
Megmentheti a kihűlőben lévő kapcsolatot, de mégsem igazi félrekefélés, mert mindenki jelen van, 4 ember, 2 pár, amikor történik, és izgalmasabb, mint a nyitott kapcsolat, ahol bele is szerehet a másikba, a szvinger inkább a szexről szól. Szerintem. Bár ez elméleti sík, még nem próbáltuk, tapasztalatok érdekelnek. Nem akarjuk megcsalni egymást, de fáradóban a kapcsolatunk, így talán feldobhatjuk.2018. nov. 14. 17:44
1/5 anonim válasza:
ha mindkét fél nyitott rá, akkor miért ne.
2/5 anonim válasza:
Nem próbáltam,de szerintem ez nem oldja meg a problémátokat
3/5 anonim válasza:
Mi próbáltuk a párommal,nekünk bejött!Először nagyon fura érzés volt,ahogy a párom,69.ben pózolt egy csajjal,de mikor a csajszi párja rámmászott és belém hatolt,felengedtem végre.Aztán odahaza mindent átbeszéltünk a párommal és hatalmasokatcszeretkeztünk!Azóta is járuk ilyen párokhoz!De vigyázzatok!Csakis akkor próbáljátok ki,ha tényleg mindketten akarjátok,ha fel vagytok rá teljesen készülve,hogy a párotok mással fog élvezkedni!28/N
4/5 anonim válasza:
Aha, meg az összes nemi betegséget hazahordjátok. Hajrá!
Amúgy meg miért nem mentek szét, és akkor lehetnde izgi szexet mással? Kényelmesek vagytok? Akkor is lehetnétek barátok szex nélkül.
5/5 anonim válasza:
Csakhogy mi szerelmesek vagyunk egymásba,egymás nélkül el sem tudjuk képzelni sem az életet,sem valamilyen mással való szexkapcsolatot!Mással csak úgy jó,ha a párom is jelen van és őt is izgatja!Azért mi sem bújunk ágyba akárkikkel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!