Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, de nincsenek meg az anyagiak a kilpéshez. Mit tegyek?
2 éves gyerekünk van. Eladónői szakmám, amivel annyit is keresek.
Albit nem tudnék fenntartani, a ház a férjem nevén van, ő építette, mielőtt velem megismerkedett.
Kocsim, jogsim nincs, a gyerek fejlődési rendellenességgel született, hetente többször kell vinni fejlesztésre, arra kell az autó, mef a párom, aki vezeti.
Akivel félrement az az egyik kolléganője.
lehet savazni a kérdezőt, meg nyomatni a jótanácsokat, de ismét megkérdezem:
mit akar a férj?
Nem nyilvanvalo? Masokkal kefelni. Mi ezen a kerdes?
Amugy kosz a lepontozast,19 vagyok.
Gondoltam,h ez lesz.Ha nem fujom a korussal,hogy
Valj el..
18: Te olvasod a kérdést? A biztonságot nyújtó férj épp csalja a feleségét, akinek nincs mozgástere, mert a beteg 2 éves gyerekkel nem tudja magát fenntartani.
Ki akar így élni? Kinek hiányzik ez?
És még legyen is hálás, hogy nem azt mondta, hogy beadta a válást, lehet ballagni, jövő héten költözik be a helyére az új nő. Tudod te, hogy mennyi ilyen van?
Elhiszem, hogy nektek ez az álom, hogy 5 évente új asszonynak csináltok gyereket, de én kösz, kihagyom, hogy átvert, megcsalt, kidobott anya legyek, aki belerokkan, hogy egyedül felnevel egy gyereket.
A másik lehetőség, hogy hálásan szopkodja a férje farkát, és nem gondol arra, hogy mibe dugta bele pár órával korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!