Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, de nincsenek meg az anyagiak a kilpéshez. Mit tegyek?
2 éves gyerekünk van. Eladónői szakmám, amivel annyit is keresek.
Albit nem tudnék fenntartani, a ház a férjem nevén van, ő építette, mielőtt velem megismerkedett.
Kocsim, jogsim nincs, a gyerek fejlődési rendellenességgel született, hetente többször kell vinni fejlesztésre, arra kell az autó, mef a párom, aki vezeti.
Akivel félrement az az egyik kolléganője.
Szemet húnysz a dolog felett, keresel te is egy szeretőt, és nyitott kapcsolatban megy tovább.
Ha lesz lóvéd (nem lesz), akkor lelépsz és elválsz.
Vagy elköltözöl a szüleidhez, gyereket neveli ő.
9: Szerinted azt előre el lehet tervezni, hogy mi lesz, ha a gyerek betegen születik? Szerinted ugyanúgy él, mint akinek a gyereke nem szorul fejlesztésre?
Szerinted ez olyan probléma, ami a kedves férjét nem érinti?
Mi a lótúróról beszélsz? :D :D :D
13.15, 51%
Látod, ezért mondom én azt, hogy az a bolond, aki a mai pasiknak gyereket szül. Erre készülhet.
Addig jó egy nőnek, amíg minden pasit lehúz, kihasznál, és legalább két módon védekezik, hogy teherbe ne essen. Ennyire vagytok alkalmasak, hogy ne kelljen elem a vibrátorba, és legyen aki fizeti a wellnesst.
Kérdező: keress egy ügyvédet. Puhatold ki, hogy tudod még a gatyát is leperelni róla.
Ha racionális lények lennénk, azt mondanám, hogy hagyd ott neki a gyereket legalább egy pár hétre. Csak hogy vannak érzelmeink, és nem fogod ezt megtenni.
Keress egy idősebb, pénzes pasit, ezt a faxt hagyd ott, és ne ess abba a hibába még egyszer, hogy szerelmes leszel. Mit nyertél vele?
De miért van kiszolgáltatott helyzetben?! Mert mindenkinek alap, hogy apu leléphet a friss puncival, és semmi gondja, a kérdező meg úgy nyomorog a fogyatékos közös gyerekkel, ahogy akar.
Ezért írom, hogy ott kell hagyni a gyereket pár hétre. Addig a kérdező dupla műszakot tud vállalni, kereshet jobb munkát, és szobabérletet. A gyereknek mi baja lesz, ha a tulajdon apjával hagyja kis időre??? Semmi. Azon kívül, hogy ráébred, hogy a szeretőjének csak a farka kell, a háza és a kocsija, de a beteg gyereke nem.
13:37 Gondolod az idősebb férfi azért pénzesebb mivel szellemi fogyatékos? Volt barátnőm, amikor mesélte hogy a házába a volt férje semmit nem vett. Mindent ő.
Közben látszott milyen szegényesen tudja eltartani magát. Nevetséges volt. Nevemre vettem? Idősebb jómódú férfit lehúzni? Együtt akar élni más fogyatékos gyerekével? Anyagilag támogatni akarja?
A szemedben az idős szellemi fogyatékost? Egy ilyen férfinak van élettapasztalata. Nagy valószínűséggel szexelni sem fog egy hasonlóan szituált nővel.
Egy alkalomra nem tudnád rám melegíteni.
16-os! Látod, TE is megtestesíted a mai NŐ-t. Számomra semmi meglepő nincs abban, hogy ilyen kapcsolatok vannak. Én tanultam, felépítettem egy házat, egzisztenciát teremtettem magamnak, a családomat, feleségemet biztonságba helyeztem ezáltal. Mindenben segítettem, figyelmes voltam. Aztán ez lett a drágámnál az alap, ez is kevés volt. Elmaradt az intimitás, a szex, aztán már csak élünk egymás mellett. Persze erről is csak én tehetek mint férfi. Hogy egy nő kimondjon egy nap egy kedves szót, az már luxus, sőt erőszak a férfi részéről.
A hozzád hasonlók meg vegyenek inkább elemet...
Tudod mi a fura? Negyvenes férfi kategóriában jól nézek ki. Mindenem megvan. Van stílusom, vannak iskoláim, jól keresek. Nem vagyok egy elveszett ember.
Gyere használj ki, de okos legyél... Sőt, elárulom, hogy a hozzád hasonlókból szinte minden napra jut. Én már kihasználom, az én kezem és lelkiismeretem maximálisan tiszta.
Élvezetekről szól a világ? Ez a trend? Nem jó, unalmas egy férj, egy családapa aki biztonságot nyújt? Oké, rendben!
Csak azert meg nem kell elvalni,mert megcsalt a ferjed.
Mondom en,aki szinten igy jart .Nekem az ugyved tanacsolta.Ragjam at,gondoljam meg.
Gyakran elofordul,de ez meg nem a veg.
Mindenki ezt szajkozza,hogy el KELL valni ilyenkor .
Ha a ferjed kozli,hogy elhagy,raersz akkor gondolkodni.
Probald megbeszelni vele,mi vitte ra,min kene valtoztatni.
Nem azt mondom,hogy alazkodj meg,vagy konyorogj! Nem.
Ha hajlando belatni a hibajat,megszakitani a kapcsolatot,es ujraepiteni a hazassagot veled,akkor adj egy eselyt neki.
En is ezt tettem,nem.bantam meg.Nalunk mar fenottek a gyerekek,nem emiatt,es nem is a penz,a kenyelem miatt maradtunk egyutt.
"Eladónői szakmám, amivel annyit is keresek."
Nem azért, de egy eladó lidl-ben, aldiban, egyén nagyáruházakban, azért nem keres rosszul. Lasszóval fogdossák a munkaerőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!