Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy voltak az anyagiak?
Mi azt is közösnek tekintettük. Ahogyan én az örökségem is csont nélkül mind a közösbe tettem. Amikor az ember komolyan tervez a másikkal, nincs értelme az "enyém-tiéd" dolognak, mert csak közösen tudtok egyről a kettőre jutni. Most csak azért, mert nekem van x pénzem, a páromnak meg x/3, azért vártunk volna pl még +5 évet a lakásvásárlással, mert addig jön össze csak kettőnk pénzéből? A saját életem is gyorsabban haladt, hogy közösbe raktam mindent. Szerintem ez így van rendjén. Még akkor is, ha ti nem tartatok lakásvásárlásnál, ha pl bútorokat kell vennetek vagy mosógépet javíttatni, az neked sem jó, ha most azért kell a szomszédba hordani a ruhát mosni, mert bár van pénzed, inkább megvárod, amíg a "közös" gyűlik össze.
Az más kérdés, hogy ha netalán válnánk, akkor bajban lennék, de ezen a hídon csak akkor keljünk át, amikor odaértünk.
4 Te áruld már el, hogy miért koslatsz utánam, és elemzed a hozzászólásaimat? Ha valami nem tetszik neked, nem tetszik. De már engedtessék meg, hogy azt csináljak amit akarok, és úgy ahogy én akarom.
Én nem ágról ágra szállok mint te, sem nem kérkedek semmivel mint te, de ha már nagy nehezen valakivel rászánom magam, hogy együtt élek, akkor közös. Addig míg együtt vagyok az illetővel.
szerintem törődj a magad dolgával. Engem nem érdekel, hogy te mit és hogy csinálsz, téged se érdekeljen, hogy én mit és hogy csinálok. Világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!