Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek, hogy müködik ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy müködik ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal már 4 éve.

Külön kasszán vagyunk ezt elis várta az elején!

Neki saját lakása van én a rezsit fizetem+ az ételt!

Ha neki nincs pénze én mindig adok neki,hónap végére már alig marad,akkor én csinálok mindent ami neki kell!

Viszont most én még nem kaptam fizut,tudja hogy amint lesz pénzem vissza adom amit vásárolt,amibe valjuk be étel nem volt.

Nem is ez a lényeg Most Szerdán kapok fizut,addig sajnos van még 2 nap,és éhen halok.

Néha szokott apró pénzt adni vonat jegyre hogy feljussak Pestre.

Nem merek tőle kérni 1000 ft-sem :(

Tegnap meg hétvégén utaltam rá,hogy faj a hasam éhes vagyok nagyon,de semmit nem reagált rá! Mondom bárcsak már lenne pénzem akkor lenne kaja,mert en minden hétvégén fözők,es este mikor végzek a meloval mindig bevasárolok ételt és fozok este is!

Szerintetek,hogy müködnek az anyagiak egy kapcsolatban?

Én miért nem tudok rá számitani?

Én kölcsönösségre vágyom ha nekem van én adok!

Tudom milyen rossz ha nincs

#anyagiak #kolcsonkeres
2018. ápr. 9. 13:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt leginkább neked kéne megbeszélni vele.

Bármit is mondunk mi, ha az ellentétét gondolja a párod.

Mindenesetre akkor jársz legrosszabbul ha nem mondod el neki.

2018. ápr. 9. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Oh God. Amint lesz fizud szépen eltűnsz onnan. Magad is észrevetted, hogy ez így nem működik, nem kölcsönös és nem jó. Akkor meg? Pedig magam is a külön kassza elvet vallom, és persze, segítsünk a másikon, ha nem jön ki, de oda-vissza.

Ha étel, akkor meg vegyük meg közösen, vagy egyszer én, egyszer te, mit, hogyan, meg lehet ez beszélni, de ha azt se mered megmondani, hogy felkopik az állad, az milyen kapcsolat?

Lépj le.

2018. ápr. 9. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Mit vársz ettől a kapcsolattól, most őszintén? Így akarsz élni életed végéig?
2018. ápr. 9. 13:17
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen igazad van :)

Én nem várom el,hogy eltartson isten oriz!! Mert énis dolgozom.

2018. ápr. 9. 13:18
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen csicskával élsz?Ennyire ronda vagy?Vagy mi tart egy ilyen sóher genyó mellett?
2018. ápr. 9. 13:21
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Az alap koncepció jó, én is ennek a felosztasnak a híve vagyok. Le szoktatok ülni minden hónapban atbeszelni az anyagiakat? Sokat segít! Attól hogy külön kassza van, úgy gondolom, egy párkapcsolatban ilyen téren nincs enyém - tiéd.
2018. ápr. 9. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
44%
De há nem mondtad neki, hogy kérsz! Basszus ne ő legyen már a hibás, ha nem ért a célozgatásból. Gondolom, te vagy a nő. Hát most elárulok neked egy nagy titkot: a férfiak nagy része nem veszi észre a fondorlatos célozgatásokat. Akkor legyen bajod vele, ha úgy nem ad, hogy egyenesen, normálisan megkérted rá, addig semmi jogod elégedetlenkedni.
2018. ápr. 9. 13:22
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

"Én nem várom el,hogy eltartson isten oriz!! Mert énis dolgozom."

Akik így gondolkodnak egy párkapcsolatban, meg is érdemlik, hogy éhen haljanak.

2018. ápr. 9. 13:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ..... akkor ő mit fizet ha te fizeted a kaját meg a rezsit?

Neki van egy lakása és kész? Hát akkor basssa meg a lakását, hagyd ott a pichába mert csak kihasznál.

2018. ápr. 9. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De ha nincs otthon kaja, akkor a párod mit eszik? Egyél, amit találsz otthon ès kész. Amúgy nálunk közös kassza van.
2018. ápr. 9. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!