Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek, hogy müködik ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy müködik ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal már 4 éve.

Külön kasszán vagyunk ezt elis várta az elején!

Neki saját lakása van én a rezsit fizetem+ az ételt!

Ha neki nincs pénze én mindig adok neki,hónap végére már alig marad,akkor én csinálok mindent ami neki kell!

Viszont most én még nem kaptam fizut,tudja hogy amint lesz pénzem vissza adom amit vásárolt,amibe valjuk be étel nem volt.

Nem is ez a lényeg Most Szerdán kapok fizut,addig sajnos van még 2 nap,és éhen halok.

Néha szokott apró pénzt adni vonat jegyre hogy feljussak Pestre.

Nem merek tőle kérni 1000 ft-sem :(

Tegnap meg hétvégén utaltam rá,hogy faj a hasam éhes vagyok nagyon,de semmit nem reagált rá! Mondom bárcsak már lenne pénzem akkor lenne kaja,mert en minden hétvégén fözők,es este mikor végzek a meloval mindig bevasárolok ételt és fozok este is!

Szerintetek,hogy müködnek az anyagiak egy kapcsolatban?

Én miért nem tudok rá számitani?

Én kölcsönösségre vágyom ha nekem van én adok!

Tudom milyen rossz ha nincs

#anyagiak #kolcsonkeres
2018. ápr. 9. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen alakot, aki azt is leszarja, ha kajára nincs pénzed, te komolyan még a párodnak nevezel? Ráadásul te fizeted a rezsit, a kaját és kb. örülsz, hogy nem kér tőled albérleti díjat? Ne viccelj már, ez minden, csak nem párkapcsolat. Van baj bőven, hogy ezt te eltűröd és hagyod, hogy így kihasználjon.. Sose fogom megérteni, hogyan lehet valaki ekkora lábtörlő.

Amúgy mi félig közös kasszán vagyunk, a kiadások felesbe mennek a többi saját pénz, de még így sincs semmi pontosan kiszámolva, fillérezgetve, arról nem is beszélve, hogy mindenben szó nélkül segítjük egymást.

2018. ápr. 9. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Külön kasszán vagyunk 12 éve. Az azt jelenti, hogy rezsi/kaja felesbe megy. A többi ami marad szabadon felhasználható magunkra.

Viszont vannak nagyobb terhek olykor-olykor ilyenkor pedig megbeszéljük és támogatjuk egymást anyagilag.

Pl. Az én tanfolyamom 150 ezer akkor ő is beszáll.

Legutóbb a szülei hűtője döglött be azt mi fizettük ki.

2018. ápr. 9. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ex pasim volt ilyen zsugori. Ha neki kellett valami nasi menjek el a boltba venni. Adott rá pénzt de hogy ő elment volna áá de hogy. De amikor nekem kellett volna ezer ft mert már nem volt mit ennem otthon arra meg kiborult hogy mit képzelek én hogy csak úgy osztogassa a pénzt amiért ő gürizik. Persze másnap pakoltam és elváltak útjaink.
2018. ápr. 9. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőtök ételét meg rezsijét? Mert akkor ne haragudj, de nagyon hülye vagy!

Ha meg csak a magadét, akkor meg ha ennyire sóherkodik, én nem adnék neki pénzt mondván, hogy te mondtad, hogy külön kassza!

Miféle kapcsolat amúgy ez?

Nálam ez a hozzáállás nem férne bele. Meg tudod neki van saját otthona, neked meg mellette sosem lesz! Mert rá fogod költeni.

2018. ápr. 9. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még olvasni is borzalom.

A párod egy élősködő luvnya, semmi több. Hiába van saját lakása, gyakorlatilag TE fizetsz minden közös dolgot, ő meg a SAJÁT hobbiját, meg a fene tudja mit, amire elver 150-200 rongyot, ráadásul kaját sem vesz a hűtőbe, stb.

Komolyan így akarsz leélni x évet? Egy önző phasszal vagy együtt, aki megtalált téged, a balekot, akivel mindent meg lehet csinálni.

2018. ápr. 9. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neki van egy lakása, de ezért mindent te fizetsz. Egy igazi, szerető társ ezt külön kasszán úgy intézné, hogy minden fele-fele (rezsi, kaja, egyéb kisebb kiadások). Ha lenne lakásom, és a párom odaköltözne, hát, lesülne a pofámról a bőr, ha vele fizettetnék mindent, csak mert a lakás az enyém. Nem. Onnantól a közös otthonunk és közösek a terhek is. A te kedves párod gyakorlatilag albérleti díjat szrd tőled. Csak nekem fordul fel ettől a gyomrom?
2018. ápr. 9. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:
*szed
2018. ápr. 9. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!