Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engem szeret vagy a barátnőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret vagy a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Körülbelül egy hónapja kezdődött a történet. Volt egy buli, amiben egy társaságban voltunk, de nekem akkor a társaságból volt valakim és ő is a barátnőjével volt. Elmondása szerint már ott megnézett. Rá pár napra bekövettem őt is és a barátnőjét is az egyik közösségi oldalon. Mindketten visszakövettek, de a barátnője féltékeny lett rám, mivel a srác nem szokott visszakövetni nagyon lányokat. Aztán erre pár napra, felvett egy másik közösségi oldalon is, majd ott képet küldött nekem a kiskutyájáról, én erre pedig reagáltam és beindult a beszélgetés. A srác felajánlotta, hogy megnézhetném erre rá másnapra a kutyáját. Én pedig éltem ezzel a lehetőséggel. Felmentem hozzá, meg másnap is.

Ezt elmondtam az egyik ismerősömnek, akinek a barátja, a srác egyik haverja. Viszont az ismerősöm, pedig jóba van a srác barátnőjével. Körbe értek a szálak, majd másnap a srác bement az ismerősöm munkahelyére egy szál virággal a kezébe és azt mondta neki, hogy falazzon, ezalatt azt értem, hogy ne mondja el a barátnőjének ezt az egészet és nekem sem, hogy volt benn nála. Az ismerősöm elkezdte faggatni, hogy mit szeretne tőlem, erre ő védekezésből csak annyit mondott, hogy semmit, nem is érti miért találkozott velem, többet nem fog, neki fontosabb a barátnője. Másnap este írt, hogy nem-e találkozunk, mondtam neki, hogy most nem érek rá. Inkább holnap, másnap találkoztunk, ő pedig bemutatott két barátjának. Elmentünk aznap este bulizni, buli után nála aludtam és lefeküdtünk. Megkérdeztem tőle, hogy mi van a barátnőjével, annyit mondott csak, hogy eléggé elgyengítettem őt és ő nem olyan srác, aki megcsalná a barátnőjét és még annyit, hogy a barátnője leszállópálya. Azóta nagyon sokat találkoztunk. Mindig egyből visszaír, szinte minden egyes percben. Volt egy este, amikor két óránként írt, felment a csajhoz megnyugtatni, aztán elment két haverjával bulizni és egész este körülbelül két szót váltottunk. A barátnője megkérte, hogy mutassa meg neki, hogy mit beszélt velem és még arra is, hogy kövessen ki mindenhonnan. Persze ő nem követett ki és a csaj sem látott semmit. Másnap délután írt, hogy itthon van, nem-e szeretnék vele találkozni. Én persze mentem hozzá. Másnap pedig szintén bulizni mentünk, két másik haverjával, akiknek szintén bemutatott.

Nagyon megtetszett nekem, belezúgtam. És nagyon rossz érzés így szeretőnek lenni. Egyfolytában becézget, egymásbabújva alszunk, mindig bújik hozzám, elvisz kajálni.

De lassan három hete ez megy és a barátnője még mindig itt van...:(

Tanácsokat kérek, szerintetek mit szeretne tőlem?

2018. nov. 11. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

Pacsiznék a sráccal, kollégák vagyunk :D

Magamból kiindulva, le lesz koppintva a csajszi, csak még nem tudja, hogy hogyan legyen vége. Ha meg akarod sürgetni a dolgot, adj ultimátumot neki.

2018. nov. 11. 12:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Beszélni akarok vele mindenképp erről, csak a csaj jön hozzá jövő hétvégén is például..:/
2018. nov. 11. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azert majd ne csodalkozz, ha te leszel a masik oldalon. A pasi jellemtelen, hazug. Sokat ne varj tole, hogy veled nem ilyen lesz.
2018. nov. 11. 12:44
 4/11 A kérdező kommentje:
És ez is igaz, lehet velem is ezt csinálná:/
2018. nov. 11. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írják. Te vagy most a friss hús. Simán el tudom képzelni, hogy a mostani barátnője, nem is olyan rég még egy életvidám csaj volt, aki a szeretője, most meg őt csalják és ez nem tetszik neki.

Ha téged akar, már rég elhagyta volna a csajt, de még sem. Hallgass a női megérzéseidre :)

2018. nov. 11. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeret sem téged, sem a barátnőjét. Te csak az aktuális szajha vagy, aki van annyira ostoba, hogy bármikor szétteszi neki a lábát. De elhagyni nem fogja miattad, sem az utódod miatt a csajt.
2018. nov. 11. 13:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Ez jól esett!

2018. nov. 11. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
En azt nem ertem, hogy ilyen hazug pocshuszarokban mit latnak emberek. Hazudik a nojenek, megalaz teged is, ot is, te meg nyiltan nezed. Fel kene tole fordulnia a gyomrodnak.
2018. nov. 11. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
A kedves aranyos srácok senkinek sem kellenek, értsétek már meg. Bunkóké a világ.
2018. nov. 11. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vágom ezt a sötétséget ami itt van...

HA komolyan akarna tőled, ekkor nem az a sorrend, hogy előbb meg*asz... Hanem max próbál megismerni, beszélgetni, ÉS mielőtt szétteszed a kis lábad, szakít a barátnőjével. Ekkor gondolja komolyan, és ekkor varázsolja el a te kis különleges lelked, nem így.

Mellesleg full buta vagy te is meg a csávó is. Ilyen szövegekkel csak a buta kis tini pitsákat tudja valami huszadrangú suttyó szédíteni (bocs):

.." a barátnője leszállópálya". Akkor ő meg egy helikopter, aki ide-oda szálldogál. Rajtad már leszállt, de nem te vagy a leszállópálya, csak egy kitérő. :D Remélem így érthető.

És tényleg nem értem, miért hiszi valaki magát különlegesnek, ha 2 találkozás után szétteszi a lábát valakinek, aki amúgy nyíltan kapcsolatban van.. Azt meg ugye te sem hiszed el, hogy te vagy itt a történetben a különleges hópihe, akibe első látásra beleszeretett..

Van ilyen, de akkor nem próbál fel az első adandó alkalomnál, hanem korrekten intézi a dolgokat. Mondanám, hogy sajnálom, de nem mondom, mert tudtad jól, mibe lépsz bele. Te csak többre tartottad magad a másik csajnál- ezt hitette el veled a srác is-, holott ez láthatóan qrvára nem így van. Akkor nem az lett volna a célja, hogy megdugjon amilyen gyorsan csak tud. Most már kipipált, kefélt egy jót tilosban, 3 hétig feldobtad az életét, talán még az ő szexuális kapcsolatukat is. Ez van.

Legközelebb, ha hercegnőt akarsz játszani, akkor legalább addig csukd össze a lábaidat, amíg nem számít gerinctelennek a lépésed. És talán kiderül időben az is, hogy a másik csak dugópajtinak használ, vagy valóban a különleges hercegnőt látja benned. ;)

2018. nov. 11. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!