Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mégis mi a jó fene játszódik le egy pasi agyában?
Figyelt kérdés
Adott egy 27 éves pasi, akinek több mint egy éve van egy párkapcsolata.
Közben hónapokig beszélget a neten egy másik lánnyal, majd le is fekszik vele.
A szex után pár nappal eljegyzi a barátnőjét...!
És a lánynak, akivel a (mostmár) menyasszonyát megcsalta, továbbra is írkál ugyanúgy, hogy milyen jó volt vele, ismételni akar, de a napjairól is èrdeklődik, hogy mi van vele.
Ez mi a franc?
2018. nov. 9. 08:51
21/28 anonim válasza:
Hát igen, a többségnek még egy se jut, hiába él kapcsolatban.
22/28 anonim válasza:
Sikerült találnia titkos pncit,most már házasodhat.Ennyi!
23/28 anonim válasza:
Nem szereti a menyasszonyát és az esküvő lefújása / szakítás helyett inkább dugja az ingyen puncit titokban. :) Ha esetleg ez a titkos punci le tudná csapni a menyasszony kezéről a palit, garantált, hogy a titkos punicval is ugyanezt tenné később.
Ha te vagy a harmadik, részvétem. :D
24/28 anonim válasza:
Az hogy valaki eljegyez valakit, még nem biztos hogy el is veszi!! Amíg nem mentek alá írni hogy házasok vagytok ezt bármikor könnyedén fel lehet bontani!! A férfiaknál nem mindnél tisztelet a kivételnek. Az eljegyzés időhúzás hogy meg nyugodjon a nő! Valaki hosszú évekig jegyben jár és semmi nem történik! Hát sajnos hogy megcsalja a másikat utána gyűrűt húz az ujjára, számomra nagyon megalázó.
25/28 anonim válasza:
Gyerekek! Minden tiszteletem a srácé! Menyasszony, szerető, heti 7 szex. Hát én csak irigykedem. Bárcsak én is ilyen lettem volna.
26/28 anonim válasza:
A kérdében megjelölt koma azért intézi így a dolgait mert egy igazi szemétláda. Nem mindenki ilyen, te kifogtad.
27/28 anonim válasza:
A menyasszony a fix punci és a tökéletes feleségalapanyag, aki valszeg körbeugrálja, mossa a szaros gatyát, aztán mellette meg "nem árt a változatosság". A másik lányt sem fogja örök időkig keresni, max. még 2-3 patron, aztán jön a következő. Gerinctelen gyökér, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!