Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajaj. Mégis a rossz pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajaj. Mégis a rossz pasi a "jó" pasi és a jó a "rossz"?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom egy férfi. Én eltudtam volna vele képzelni hogy idővel több alakul. Megismertem a barátját, aki egy nőcsábász. Idővel napi szinten írtunk, és azt veszem észre lelkileg támaszt nyújt, (voltam már fent nála együt sütöttünk, semmi más nem történt)ellenben a "jó barát" mostanában hanyagol, piciben összeszólalkozunk.

Mit tegyek? Félek a másik csak teszi a szépet, mert köztudott, hogy egy nőcsábász :/

2018. aug. 5. 15:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mégis olyan jó a társasága...
2018. aug. 5. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A nőcsábász sikere pont abban rejlik, hogy mindenki azt hiszi, hogy "igen ám, de velem mégis ilyen..."
2018. aug. 5. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Bizsereg a puncid a közelében?
2018. aug. 5. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Sablonossag ami jellemez. De nem tudsz mit tenni. Valaszd a jot vagy rosszat. Ugyis megbanod. Ilyen ez.
2018. aug. 5. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nőknek pont a szemetek kellenek. Az olyan felszínes nőcsábászok . Szerinted ő mit akar nyuszicsibe? Meg akar és meg is fog dugni, aztán mész a fenébe, jöhet a következő akinek támaszt nyújthat. :D
2018. aug. 5. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál h azért hanyagol a jó barátod mert összemelegedtél a nőcsábásszal? Te sem bírsz megmaradni egy pasi mellett...
2018. aug. 5. 15:25
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Raadasul aki kicsit erzlmesebb, megerzi ha van valami a dologban. Szovalnszerintem is az van, hogy erzi, hogy valakinmas utan faj a “szived” (|)
2018. aug. 5. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk el kellene dönteni, hogy mit akarsz.

Féltékennyé tenni a barátodat, sikerült.

Kipróbálni a haverját, idő kérdése, hogy te mászol majd rá.

Normális kapcsolatot, eddig is meglett volna rá a lehetőség, ha tényleg ezt akartad volna.

2018. aug. 5. 16:05
 9/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
80%
Csupán pont olyan vagy, mint az összes nő. Remélem, hogy jól kihasznál a tag, aztán kihajít.
2018. aug. 5. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Oké, azonkívül, hogy össze-vissza jelzőket tapasztasz a körülötted lévőkre, mi a véleményed magadról?

A kérdésre válaszolva: Nem lehet így senkit sem beskatulyázni úgy, mint "jó" vagy "rossz". A legtöbb embernek vannak pozitív és negatív megnyilvánulásai, ezek örökösen változnak. Néha jó vagyok, máskor rossz.

2018. aug. 5. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!