Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kell aggódnom a feleségem végett?
Ha ezt elmondja neked akkor nagyon megbízik benned,mert ez bizalmas információ és a barátnőinek árthatsz. Meg kell nyugtassalak, a barátnők gyakran megosztják egymással szexuális kalandjaikat, még jobban mint mi pasik. Nekem az volt a legdurvább, amikor 2 röplabdás lánnyal is jártam anno(nem egymás után közvetlen, volt fél év kihagyás) és akivel összejöttem pontosan tudta mire gerjedek, mit szeretek, kibeszélték egymással.
Szerintem inkább akkor kellene aggódnod ha semmit nem mondana el, titkolózna.
Már nem kell, mert egészen biztosan megdugták.
Szerinted 4 barátnő nem beszéli tele a fejét...?
Ugyan már... szerintem kezdd intézni a válást.
A kolléganőimmel egyébként jól elvagyunk, baráti a viszonyunk. 5-ből 3 csalja a férjét, egyik a férje gyerekkori barátjával.
Ki is beszélem a férjemmel.
Ha ő erre hivatkozva beadná a válást, akkor kiröhögném, és elválnánk. Ilyen emberrel nem szeretnék együtt élni.
Ugye, érted?
Király.
Jó tudni, hogy a hölgyek máshol is ilyen arányban tartanak szeretőt.
"Király.
Jó tudni, hogy a hölgyek máshol is ilyen arányban tartanak szeretőt."
Őszintén, eddig te hol éltél??
Igen, mindig hogy a férfiak akik csalnak. Na és még is kikkel, ha nők meg nem csalnak? Mind két nem között akad szép számmal, aki megteszi.
Jó, hát nem tudtam, hogy 80% az arány a nőknél.
Nekem a konkrétan egy közvetlen kollégám se félrelépős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!